Fantasy

KEEP / CUT / TRADE

The first edition
Denne artikelserie går i al sin enkelthed ud på at jeg, uge for uge, vil vælge tre spillere og pine mig selv ved at besvare et enkelt, men svært, spørgsmål. Hvem vil jeg beholde på mit fantasy hold, hvem vil jeg smide på porten og hvem vil jeg trade videre?

På Facebook vil vi også være vilde med at høre jeres meninger. Hvad ville jeres valg være og hvorfor?

Op til denne første spillerunde vil jeg tage et kig på tre interessante rookie wide receivers.

Laquon Treadwell, Corey Coleman og Sterling Shepard er tre receivers der alle har gjort sig bemærket i denne offseason og tre der alle er forventninger til i denne sæson.

KEEP
Jeg vælger i denne runde at beholde Corey Coleman. Han er en spiller, som fra hans tid hos Baylor, aldrig var skadet, er lynende hurtig og kan tage toppen af et hvert forsvar, som har en quarterback der godt kan lide at kaste bolden dybt og en er en spiller der sidste år greb et TD hver fjerde gang bolden lå i hans hænder. Udover disse kvaliteter, som bare burde gøre dig en lille smule varm om hjertet, så kommer han, i Browns, til at være en del af “The Baylor Connection”. Ham, RGIII og Josh Gordon skal nok komme til at vise ligaen hvor hurtigt Baylor folk kan spille bold.

CUT
Jeg vælger i denne runde at Smide Laquon Treadwell på porten. Som college spiller var han fremragende hos Ole Miss, men da han blev draftet røg han desværre, med fantasy brillerne på, til Vikings. Han blev drafted af et hold der sidste år lå som nr. 31 i passing yards (2928) og som nr. 31 i passing TD (14). Det i sig selv gør ikke noget godt for en rookie receivers, men for at gøre ondt værre så mistede Vikings også deres quarterback Teddy Bridgewater for sæsonen til en skade. Jeg er personligt ikke en der tror at Vikings offence bliver dårligere af at skifte Bridgewater ud med Bradford, men Jeg tvivler på at timingen mellem Bradford og Treadwell vil være lige så god som timingen mellem Bridgewater og Treadwell ville have været i starten af sæsonen.

TRADE
Det efterlader jo sjovt nok kun en og det er den mand jeg vil sælge til højest bydende. Sterling Shepard, Giants nyeste skud på WR stammen, var for mig den nemmeste at placere i denne runde. Han er den spiller ud af disse tre med den højeste ADP (marginalt men det tæller stadig) på nfl.com og han er den rookie receiver med det allerstørste hype omkring sig i år. De to grunde gør at jeg ikke er i tvivl om at det er ham jeg ville kunne få mest for i en trade situation. Jeg tror at Coleman og Shepard vil ende op med omtrent den samme produktion, men med det hype som der er omkring Shepard, så ville jeg smede mens jernet er varmt og trade ham mens hans værdig er høj.

Er du enig eller uenig? Hvordan ville du have placeret de tre spillere? Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook.

Skrevet af Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister