FantasyNFLWaiver

Waiver wire uge 5

Det virker som om skaderne ingen ende vil tage. Josh Allen er tvivlsom med en hjernerystelse, Davante Adams kan komme til at miste tid med en tåskade, og Marlon Mack døjer også med en mindre skade.                   

Så du skal selvfølgelig ud på waiveren for at finde spillere som du kan bruge enten pga. skader eller bye weeks.

Generelt er waiveren ved at være ekstremt tynd i de fleste ligaer så der er et par tilføjelser du kan bruge i denne uge, og ellers er der et par stashes som du bør gå efter denne uge, inden de bliver ekstremt populære at gå efter, fordi de er tilbage i uge 6.

Jacoby Brissett, QB, Indianapolis Colts

Prioritet: Høj

Med flere skader på QB-positionen er der formentligt flere der har brug for en QB de kan samle op og streame denne uge. Her er Brissett det bedste valg, da han har en favorabel match up imod Kansas City, hvor Colts sandsynligvis skal ud at kaste rigtig meget for at holde trit med KC.

Marquez Valdes-Scantling og Geronimo Allison, WRs, Green Bay Packers

Prioritet: Høj og Lav

Hvis MVS er tilgængelig på waiveren, bør han være højeste prioritet. Hvis Davante Adams mister en eller flere kampe, så er MVS WR1 for sit hold, og Allison vil også komme til at se flere targets.

Golden Tate, WR, New York Giants

Prioritet: Høj

Skrev et tip om at samle ham op i sidste ugers artikel, men han er stadig ikke ejet i særlig mange NFL.com ligaer, så derfor er det værd at gå efter ham. Giants angreb har set markant bedre ud med Daniel Jones som QB, og derfor kan Tate sagtens komme ind og gøre det godt, specielt i PPR. Han er den næst-vigtigste waiver claim denne uge efter MVS.

Chris Herndon, TE, New York Jets

Prioritet: Medium

Mangler 1 kamp af sin fire kampes karantæne, men kan spille igen i uge 6. Så snart Darnold kommer tilbage, ser jeg Herndon som en ugentlig starter på en generelt ekstremt svag TE position. Han er et stash du skal samle op i denne uge.

Tevin Coleman, RB, San Francisco 49ers

Prioritet: Medium

Ser ikke ud til at blive klar til uge 5, men er næsen helt sikkert tilbage til uge 6. Så saml ham op nu, så du kan bruge ham i uge 6 eller senere på sæsonen, hvor der kommer til at være uger med 6 hold på bye week.

Diontae Johnson, WR, Pittsburgh Steelers

Prioritet: Lav

Så god ud i nattens kamp imellem Steelers og Bengals og lader klart til at være en favorit af Mason Rudolphs, når han nu en gang skal kaste bolden mere end 5 yards. Husk dog at meget af Johnsons produktion kom på ét langt touchdown play, hvilket ikke kan forventes ugentligt.

Dybere ligaer (14 eller flere hold):

Nyheim Hines

Dontrelle Inman

Cole Beasley

Spillere du roligt kan droppe:
Cam Newton

Darwin Thompson

Antonio Brown

Dolphins spillere der ikke hedder Kenyan Drake (Mest i tilfælde af at han kan blive tradet)

Latavius Murray

Det var denne uges waiver pickups og spillere du kan droppe. Husk at sætte jeres waivers og sørg for at i kan stille et ordentligt lineup på trods af en masse skader og hold på bye.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister