FantasyNFLWaiver

Waiver Wire uge 2

Hvis du har spillet fantasy i et par år eller mere, så ved du at din liga ikke bliver afgjort af draften eller af udfaldet i uge 1. Så selvom uge 1 måske ikke gik som håbet, så er der stadig massere tid til at vende skuden. Det vigtigste værktøj som fantasy spillere har til rådighed, er waiver wiren, hvor du kan hente spillere uden et hold som erstatning til en eller flere spillere på dit hold som du ikke længere mener er værdige.

I uge 1 så vi masser af præstationer der giver grund til at man skal hente nyt blod ind.  Her er de bedste spillere du kan bringe ind fra waiver wiren.

Jamison Crowder, WR, New York Jets

Prioritet: Høj

Crowder fik 17 targets i Jets’ sæsonåbner imod Bills. De konverterede han til 14 grebne bolde for 99 yards, hvilket er godt for en spiller du kan samle op på waiveren uanset om du spiller standard scoring eller PPR.

Hvis første kamp er nogen indikation af hvordan Jets angreb kommer til at se ud, så kommer Crowder til at få rigtig mange targets denne sæson. Han er ejet i kun 6% af NFL.com ligaer.

Michael Gallup, WR, Dallas Cowboys

Prioritet: Høj

Efter at have svært ved at komme på bølgelængde med Dak Prescott i sit første år, så må man sige at Gallup virkelig tog et skridt op ad rangstien i første kamp af sin anden sæson. Han fik 7 targets som blev til 7 grebne bolde for 158 yards. Jeg siger ikke man skal forvente dette hver uge fra Gallup, men hvis Dallas’ angreb fortsætter sådan her (jeg ved godt det var imod Giants), så vil man gerne have en aktie i det, og det kan være Gallup, som virkelig ser ud til at være klar til at gør en forskel i denne sæson.

John Ross, WR, Cincinnati Bengals

Prioritet: Medium

Efter to ekstremt svære sæsoner for Ross, så vi endelig hvorfor Bengals tog ham i første runde i 2017. På 12 targets fik han 7 grebne bolde for 158 yards og 2 touchdowns. Dette var en helt fænomenal præstation af Ross. Bengals angreb ser rigtig solidt ud med den nye træner Zac Taylor til at kalde spil, og så længe AJ Green er skadet, har Ross muligheden for at masser af arbejde i kastespillet. Man skal ikke forvente samme præstation hver uge, men Ross er en boom/bust spiller der kan have et ekstremt højt loft. Når AJ Green kommer tilbage, må vi revurdere Ross’ rolle.

John Brown, WR, Buffalo Bills

Prioritet: Medium

Greb 7 bolde for 123 yards og én TD på 10 targets. Var Bills klart mest brugte receiver. Det eneste der holder mig fra at give ham høj prioritet er hans QB, Josh Allen. Jeg er ikke overbevist om at Brown får 10 gode targets hver uge, derfor kommer han ind som medium prioritet.

Chris Thompson, RB, Washington Redskins

Prioritet: Medium

Derrius Guice er endnu en gang blevet skadet. Det betyder at vi formentligt kommer til at se Adrian Peterson og Thompson fordele arbejdet imellem sig. Jay Gruden har dog mere eller mindre indrømmet at han ikke kan lide at bruge Peterson, fordi han kun kan bruges ud af singleback eller I-form formationer, så når han er på banen viser han mere eller mindre hvad angrebet vil. Derfor tror jeg Thompson kommer til at se størst fremgang i berøringer. Specielt hvis du spiller PPR er Thompson god at samle op.

Ronald Jones, RB, Tampa Bay Buccaneers

Prioritet: Lav

Jones så god ud med de touches han fik, 75 yards på 13. Det eneste problem var at han havde færre snaps og targets i kastespillet end både Peyton Barber og Dare Ogunbuwale. Derfor skal man være lidt påpasselig med Jones. Men han er klart den mest talentfulde af de tre backs´, så han er værd at tilføje hvis man er længere nede i rækkefølgen af waivers.

Gio Bernard, RB, Cincinnati Bengals

Prioritet: Lav

Dette valg er primært fordi vi allerede nu ser mindre skadesproblemer for Joe Mixon. Han er pt. dag-til-dag, så han spiller nok i uge 2, men hvis han på noget tidspunkt i sæsonen ikke kan spille, tilfalder al spilletiden Bernard. Hvis det skulle ske bliver Bernard et ugentligt flex play.´

TJ Hockenson, TE, Detroit Lions

Prioritet: Lav

En nær historisk kamp for Hockenson allerede i sin første kamp. Med 6 catches for 131 yards og en TD på 9 targets, er han én af 5 TEs i historien der har fået mindst 9 targets i sin første kamp, og én af 5 TEs i historien med over 100 yards i sin første kamp. Det går selvfølgelig ikke ubemærket hen, og jeg forventer at han bliver en stor del af Lions angreb resten af sæsonen. Han har lav prioritet, fordi de fleste ligaer kun skal bruge én TE.

Dybere ligaer (14 eller flere hold):

Terry McLaurin, WR, Washington Redskins

Marquise Brown, WR, Baltimore Ravens

Raheem Mostert, RB, San Francisco 49ers

Og det var jeres waivers frem mod uge 2.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister