Waiver

Waiver Wire uge 14

Waiver Wire uge 14

Uha. Så er den regulære sæson af fantasy football efterhånden ovre. De første tretten uger af NFL-sæsonen er gået hurtigt og nu står den for nogle på playoffs, og for andre på eventuelle ”Consolation playoffs”, eller ”Toilet bowls” hvis ens liga spiller om en straf til taberen eller lignende.

Jeg håber selvfølgelig at det er gået godt for jer alle og at I har formået at komme i playoffs i jeres ligaer.

I uge 14 har vi ingen hold på på bye week, da de endelig er veloverstået. Det betyder, at dit fulde arsenal er til rådighed, medmindre du har en eller flere spillere der er skadede. Så det er ikke sikkert at du har ret meget brug for at samle spillere op fra waiver wire.

Har du ikke allerede gjort det, så bør du helt sikkert gøre, hvad du kan for at få fat i handcuffs til dine startende RBs. Handcuffs er backup RBs, som oftest vil komme til at overtage en fuldtidsrolle hvis den startende RB på holdet skulle blive skadet.

De bedste, der stadig kan være tilgængelige, er Alexander Mattison, Tony Pollard, Benny Snell, Latavius Murray og Kalen Ballage har også gjort det godt nok til at være med i den kategori. Har du en af de startende RBs som disse spillere er backups for, SKAL du tilføje deres handcuff.

Skulle du have behov for at tilføje en eller flere spillere fra din waiver wire, som ikke er en handcuff RB, så har du her min rangliste over de spillere, der er værd at tilføje på de forskellige positioner.

Men inden vi kaster os ud i ranglisterne, vil jeg lige slå et slag for Seahawks DST. De skal i uge 14 møde Jets, og i uge 15 har de Washington. Efter tilføjelsen af Carlos Dunlap har Seahawks angreb været bedre til at få pres på modstanderens QB og til at skabe turnovers, hvilket er noget af det vigtigste når man skal vælge DST.

Med det på plads, så lad os få kigget på positionsrangeringerne.

Quarterbacks

Teddy Bridgewater (vs. DEN)

Philip Rivers (vs. LV)

Jared Goff (vs. NE)

Baker Mayfield (vs. BAL)

Derek Carr (vs. IND)

Kirk Cousins (vs. TB)

Running Backs

Jamaal Williams (vs. DET)

Cam Akers (vs. NE)

Phillip Lindsay (vs. CAR)

Adrian Peterson (vs. GB)

Carlos Hyde (vs. NYJ)

Tony Pollard (vs. CIN)

Wide Receivers

TY Hilton (vs. LV)

Sammy Watkins (vs. MIA)

Allen Lazard (vs. DET)

Tim Patrick (vs. CAR)

Jalen Reagor (vs. NO)

Keke Coutee (vs. CHI)

Tight Ends

Logan Thomas (vs. SF)

Jordan Reed (vs. WAS)

Tyler Higbee (vs. NE)

Jimmy Graham (vs. HOU)

Kyle Rudolph (vs. TB)

Trey Burton (vs. LV)

Det var ranglisterne for denne uges waiver wire, så du ved hvem du bør prioritere.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister