Waiver

Waiver Wire uge 13

Waiver Wire uge 13

Det her bliver muligvis den mærkeligste waiver wire artikel, jeg nogensinde kommer til at skrive. Ikke så meget pga. selve waiver wiren, men fordi der efter planen skal spilles NFL i morgen, onsdag. På grund af COVID-19, er kampen imellem Ravens og Steelers indtil videre rykket til onsdag d. 2. december, kl. 21.40 dansk tid. Det kan jeg ikke huske at jeg har oplevet i de femten år jeg har set football.

Den flyttede kamp får samtidig betydning for din waiver wire alt efter hvilken platform du spiller på. Nogle platforme har stadig waivers til at løbe igennem en gang i nat. Andre har dem til at løbe torsdag eller fredag, så det giver mening, at du lige får styr på hvornår waivers kører i dine forskellige ligaer.

I forhold til uge trettens waiver wire, så har vi to hold på bye week i denne uge. Det er Carolina Panthers og Tampa Bay Buccaneers der begge sidder over. Så hvis du været afhængig af en eller flere spillere fra disse hold, kan det være at du skal en tur på waiveren for at finde en spiller du kan samle op til denne uge.

Vi har en håndfuld eller flere spillere til jer på hver position, som alle er under 50% ejet på ESPN, (og formentlig de fleste andre platforme) – under 60% for QBs, så der burde være nok at tage af. Spillerne er rangeret fra bedste til værste valg på hver position.

Quarterbacks

Ryan Tannehill (vs. CLE)

Kirk Cousins (vs. JAX)

Baker Mayfield (vs. TEN)

Derek Carr (vs. NYJ)

Matthew Stafford (vs. CHI)

Running Backs

JK Dobbins (vs. DAL)

Latavius Murray (vs. ATL)

Jamaal Williams (vs. PHI)

Cam Akers (vs. ARI)

James White (vs. LAC)

Zack Moss (vs. SF)

Wide Receivers

Sammy Watkins (vs. DEN)

Allen Lazard (vs. PHI)

Nelson Agholor (vs. NYJ)

Jakobi Meyers (vs. LAC)

Michael Pittman Jr. (vs. HOU)

Jalen Reagor (vs. GB)

Michael Gallup (vs. BAL)

Tight Ends

Robert Tonyan (vs. PHI)

Logan Thomas (vs. PIT)

Jordan Reed (vs. BUF)

Kyle Rudolph (vs. JAX)

Dalton Schultz (vs. BAL)

Det var ranglisterne for denne uges waiver wire, så du ved hvem du bør prioritere.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister