Waiver

Waiver Wire Uge 7

Waiver Wire Uge 7

Uge 6 var lidt af en hård omgang, med rigtig mange gode spillere på bye week, hvilket går dit arbejde på din waiver wire endnu vigtigere.

I uge 7 er det Vikings, Dolphins, Colts og Ravens der er på bye. Det bliver altså ikke helt så mange relevante spillere der er væk i denne uge som i sidste uge, men stadig nok til at man skal længere ned i dybden på sit hold for at finde startere.

Inden vi går i gang med at kigge på de primære spillere, der skal kigges efter derude på din waiver wire, så kan jeg anbefale at gå tilbage og kigger på nogle af de tidligere ugers waiver wire artikler. Der er flere af spillerne fra de artikler, som stadig hænger derude og kan blive samlet med stor fordel. Jeg vil lige slå et slag for at tjekke om der hænger nogle Chargers spillere ude på waiveren, som f.eks. Herbert, Jackson eller Williams. Det er ikke umuligt, at de er frie, eftersom holdet har været på bye og de ligger lige over de 50% ownership der er loftet for spillere der bliver fremhævet i denne artikel.

Men som sædvanlig får i fem helt nye spillere i denne uge, som I kan kigge efter ude på jeres waiver wire:

JD McKissic, RB, Washington Football Team

Efter at Kyle Allen er blevet startende QB, har McKissic fået rigtig meget arbejde i kastespillet ud af backfield. Det giver ham et solidt gulv og er derfor et rigtig fint flex valg til uge 7, hvis du har en spiller på bye.

Boston Scott, RB, Philadelphia Eagles

Miles Sanders blev skadet, og meldingen er at han næppe spiller torsdag, og måske endda kan misse uge 8. Det gør Boston Scott til et fint valg på denne uges waiver wire, da han formentlig kommer til at se flest snaps på RB for Eagles i deres torsdagskamp imod Giants.

Sterling Shepard, WR, New York Giants

Gaints har hevet Shepard tilbage fra IR, hvilket gør at han kan spille torsdag imod Eagles. I Daniel Jones tid som starter, har Shepard været den WR Jones har kigget mest efter, så hans tilbagevenden kan hurtigt gøre ham relevant som et low-end flex valg i denne uge.

Demarcus Robinson, WR, Kansas City Chiefs

Pga. Sammy Watkins skade i uge 5, fik Robinson en del flere snaps end vi har set tidligere på sæsonen. Mange, mig selv inklusiv, havde håber på at Watkins fravær ville betyde flere snaps til Hardman, men vi så imod Bills at det er Robinson der har fået Watkins rolle, hvilket også giver mening taget i betragtning at Robinson og Watkins er mest lig hinanden, hvor Hardman lader mere til at være backup til Hill.

Dallas Goedert, TE, Philadelphia Eagles

Det her er mere en spiller man kan hente nu og så formentlig starte i uge 8. Zach Ertz er forventeligt ude i mindst 3 uger, hvilket gør at Goedert, der lige nu er på IR, men kan vende tilbage fra denne uge af, vil gå ind og være holdets klare førstemand på TE-pladsen. Han har allerede vist prøver på hvor god han er, og hvor meget Wentz går efter ham, så han er et rigtig godt stash fra din waiver wire i denne uge.

Andre nævneværdige spillere:

Keelan Cole, WR, Jacksonville Jaguars

Trey Burton, TE, Indianapolis Colts (på bye)

Det var dennes uges waiver wire spillere.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister