Waiver

Waiver Wire uge 6

Waiver Wire uge 6

Endnu en NFL-uge er ved at være ovre. Vi har dog lige et udestående tirsdag nat, da Bills og Titans skal spille. Det kan vi dog ikke vente på da de flestes waiver wire kører tirsdag aften eller i løbet af onsdag nat/ formiddag.

I denne uge var der også flere skader, både til et par store navne, og til et par rollespillere. Det giver alt sammen muligheden for andre spillere til at tråde frem og blive relevante for fantasy.

Så lad os se på de vigtigste spillere på denne uges waiver wire:

Alexander Mattison, RB, Minnesota Vikings

I søndagens kamp så vi Dalvin Cook blive skadet, og det ligner, at han måske misser i hvert fald én uge. Det gør Alexander Mattison til et rigtig godt valg for den vigtigste spiller at samle op fra din waiver wire op til uge 6.

Ender Cook med at misse en eller flere kampe er Mattison en RB2 som skal startes. 

Chase Claypool, WR, Pittsburgh Steelers

Hold nu fast. Diontae Johnson udgik med en skade tidligt i kampen, og det betød flere snaps for Chase Claypool. Det takkede han stort for med en vanvittig kamp. 11 targets, 7 grebne bolde for 110 yards og 3 TDs. Han tilføjede også lige en touchdown på jorden.

Vi aner ikke om Diontae kommer tilbage til næste uge, men Claypool har med 99% sikkerhed overtaget rollen som nr. 3 i angrebet, og Big Ben kan tydeligvis godt lide ham, så han er værd at hive ind fra din waiver wire.

Mecole Hardman, WR, Kansas City Chiefs

Vi fortsætter trenden for denne uge, med endnu en spiller der er mere relevant nu, grundet skade til en af starterne foran ham. Sammy Watkins er blevet skadet og seneste nyt er at han kommer til at miste noget tid.

Det åbner op for at en anden spiller kan overtage flere snaps og targets i Chiefs højeksplosive angreb. Med Mecole Hardmans evne til kun at skulle bruge ét stort spil for at lave ravage, kan flere snaps og targets nemt betyde langt bedre fantasypræstationer. Så hiv ham ind fra din waiver wire.

Christian Kirk, WR, Arizona Cardinals

Vores eneste top-5 waiver wire spiller, der ikke er relevant pga. en skade, men fordi han har set flere muligheder på angrebet over de sidste to uger.

I takt med at Deandre Hopkins ikke længere ser 14-16 targets i kampene, så har Christian Kirk stille og roligt fået flere targets, og i denne uge var han blandt de tre spillere på Cardinals hold der havde 7 targets, med Hopkins og Larry Fitzgerald.

Til forskel fra Fitzgerald formår Kirk dog at gøre markant mere med sine targets, og derfor er han værd at samle op i denne uge.

Andy Dalton, QB, Dallas Cowboys

En horribel skade betød at Dak Prescott er ude for resten af sæsonen. Det giver Andy Dalton muligheden som QB1 for Cowboys, og med den bedste samling af våben han nogensinde har spillet med, er det meget sandsynligt at han kan være en top-12 QB for resten af sæsonen.

Kombineret med Cowboys forsvar, som er en af ligaens dårligste, så skal Dalton ud at kaste bolden rigtig meget. Han selv og hans våben kommer ikke til at være på samme høje niveau som med Prescott, men selv 75% er nok til at de alle er relevante på ugentlig basis.

Andre nævneværdige spillere fra din waiver wire:

JD McKissic, RB, Washington Football Team

Travis Fulgham, WR, Philadelphia Eagles

Demarcus Robinson, WR, Kansas City Chiefs

Trey Burton, TE, Indianapolis Colts

Irv Smith Jr., TE, Minnesota Vikings

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister