Waiver

Waiver Wire uge 4

Waiver Wire uge 4

Så er vi tilbage igen med endnu en omgang waiver wire. Uge 3 bød på endnu flere skader, men med lidt held kan vi måske få Michael Thomas og George Kittle tilbage til uge 4. Vi kan i hvert fald håbe.

Med flere skadede spillere og nu muligheden for at Titans og Steelers ikke spiller i denne uge, efter 3 Titans spillere og 5 personale er testet positiv for COVID-19, så falder endnu mere på at man gør det godt på sin waiver wire.

Så i får som altid 5 spillere der med stor sandsynlighed er tilgængelige på jeres waiver wire, og så en håndfuld ekstra spillere til de dybere ligaer.

Carlos Hyde, RB, Seattle Seahawks

Chris Carson måtte i uge 3 forlade banen med en skade, og seneste nyt er at den formentlig holder ham ude i 1-2 uger. Det betyder at Carlos Hyde kommer til at være starter, og selvom angrebet er blevet markant mere kasteorienteret, skal der nok være arbejde til Hyde, der passer rigtig godt til Seahawks løbesystem. Med to gode match ups imod Miami og Minnesota kan han være en rigtig god tilføjelse til at lukke et hold på dit hold de næste to uger.

Jeff Wilson, RB, San Francisco 49ers

Endnu en 49ers RB pådrog sig en skade i uge 3, med Jerick McKinnon der udgik med en skade. Det betyder at Mostert, Coleman og McKinnon alle kan misse næste uges kamp. Næste mand i rækken er så Jeff Wilson, og i 49ers løbetunge angreb er han et godt valg fra din waiver wire, som kan dække ind for en kamp, måske to.

Justin Jefferson, WR, Minnesota Vikings

Efter to kampe uden at få særlig mange snaps, tog Justin Jefferson endelig skridtet frem imod Titans i uge 3. Han gjorde det med stil og en kæmpe kamp. 7 grebne bolde for 175 yards og en TD. Vi skal ikke forvente at han bliver holdets nr. 1 på WR-positionen eller at han laver sådan en præstation igen lige foreløbigt, men han er helt klart en spiller man skal tilføje fra sin waiver wire og så se om han kan holde kadencen og jobbet som #2.

Cole Beasley, WR, Buffalo Bills

Endnu en spiller på den efterhånden tynde waiver wire, der bliver mere relevant efter en skade. John Brown var på sidelinjen hele anden halveg af Bills kamp imod Rams med en skade. Vi ved endnu ikke om det er en seriøs en af slagsen, men Cole Beasley er helt sikkert værd at hive ind, specielt fordi han har et godt bundniveau i fantasy, som kan afhjælpe dit hold i løbet af bye weeks, når de kommer. Er Brown ude, bør Beasley være et solidt flex valg i uge 4.

Tee Higgins, WR, Cincinnati Bengals

For anden kamp i træk endte Bengals med at kaste bolden rigtig meget, og det kom Tyler Boyd og Tee Higgins til gode. Higgins havde den kamp vi lidt havde forventet, at AJ Green skulle have, men sådan blev det ikke. I stedet var det den unge rookie der havde næstflest targets på holdet med 9, og fortsætter det, så kommer han til at være god for fantasy. Hvis du har plads på bænken, så er han et super stash at hive ind og lade sidde lidt på din bænk for at se om han kan gentage succesen.

Andre nævneværdige spillere:

Ryan Fitzpatrick, QB, Miami Dolphins

Damien Harris, RB, New England Patriots

Brandon Aiyuk, WR, San Francisco 49ers

Greg Ward, WR, Philadelphia Eagles

Alshon Jeffery, WR, Philadelphia Eagles (til uge 5, men man kan være en uge forud med sit claim)

Eric Ebron, TE, Pittsburgh Steelers

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side, følg os på twitter eller tag direkte kontakt til mig på twitter under @MadsenThomas.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister