Waiver

Waiver Wire uge 3

Waiver Wire uge 3

Av av av. Hold nu op det blev en dyr uge på skadesfronten. Alt for mange spillere er enten færdige for sæsonen eller forventes ude i flere uger. Dette er et godt eksempel på hvorfor du ikke vinder din liga i draften. Der er stadig træk at lave på din waiver wire, der kan holde dit hold relevant, medmindre du er fuldstændig ramt og har mistet en hel håndfuld startere.

Vi er som altid tilbage med en omgang waiver wire, hvor du får 5 spillere du skal gå efter, og så kommer der en liste med yderligere spillere du kan gå efter, hvis de første fem allerede er røget.

Jerick McKinnon, RB, San Francisco 49ers

Efter to fulde sæsoner er Jerick McKinnon endelig frisk. Nu er det tværtimod 49ers andre RBs, Raheem Mostert og Tevin Coleman, der er ude med skader. Det betyder at McKinnon med stor sandsynlighed kommer til at være næste mand i rækken af RBs der kan få lov til at gøre gode ting i Shanahans løbevenlige angreb.

Du bør gøre hvad som helst for at få McKinnon på dit hold i denne uge.

Mike Davis, RB, Carolina Panthers

Startende RB Christian McCaffrey er ude i flere uger, og det giver plads til Mike Davis. Panthers coaching staff har allerede tidligere på sæsonen talt Davis op, og nu får han muligheden for at tage over indtil CMC er klar igen. Som stand-in for McCaffrey, havde Davis 8 grebne bolde for 74, på kun halvandet quarter.

Det er endnu uvist om han får langt størstedelen af arbejdet, eller primært bliver brugt i kastespillet, men imod Chargers, som er Panthers næste modstander, vil det meste af hans skade komme igennem luften uanset hvad.

Keelan Cole, WR, Jacksonville Jaguars

Gardner Minshew har holdt Jags relevante igennem to fulde kampe, og en af hans yndlingsmål i kastespillet hidtil, har været Keelan Cole. Cole har flest targets på Jaguars med 12, og det lader til at han er mere konsistent i denne sæson end han har været længe. Derfor er han ugens bedste waiver wire valg blandt WRs.

N’Keal Harry, WR, New England Patriots

Hvor Patriots nærmest kun løb bolden i uge 1, så lod de Cam Newton kaste bolden lige så meget som det passede ham i spilleuge 2. Og hold da op hvor ser han god ud. I kastespillet er det også ret nemt at se hvem der nyder godt af Newtons spil, for det er ekstremt fokuseret på to spillere. Edelman og N’Keal Harry. Sidstnævnte så også god ud og havde flest targets for Pats i kampen imod Seahawks. 12 targets blev det til, og det blev omsat til 8 grebne bolde for 72 yards. Derfor er Harry værd at samle op fra din waiver wire inden uge 3.

Dalton Schultz, TE, Dallas Cowboys

I en vanvittig forestilling vandt Dallas til sidst imod Falcons. Dalton Schultz var en stor del af det comeback, og han lignede alt det mange af os havde forventet Blake Jarwin ville være. Nu er Jarwin ude for sæsonen og Schultz så god ud og fik en hel del targets (10). Det skal vi næppe forvente hver uge, men kan Dallas bare se 6 targets pr. kamp vil han klart være på radaren som en TE du kan starte næsten hver uge.

Andre nævneværdige spillere:

Darrell Henderson, RB, Los Angeles Rams

Wayne Gallman, RB, New York Giants

Devonta Freeman, RB (Kan nemt signe et sted og blive relevant)

Corey Davis, WR, Tennessee Titans

Michael Pittman, WR, Indianapolis Colts

Damiere Byrd, WR, New England Patriots

Mecole Hardman, WR, Kansas City Chiefs

Drew Sample, TE, Cincinnati Bengals

Mo Alie-Cox, TE, Indianapolis Colts

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side, følg os på twitter eller tag direkte kontakt til mig på twitter under @MadsenThomas.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister