Waiver

Waiver Wire uge 2

Waiver Wire uge 2

Uge 1 af NFL er ovre. Det har været superfedt at have Football tilbage. Og hvilken start vi fik!

Flere overraskelser, og ikke mindst flere enorme fantasy optrædener. Der var også nogle spillere, der ellers har været fløjet under radaren, som producerede. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at I får at vide hvem i skal prioritere at hive ind på jeres hold, så her er ugens waiver wire.

Nyheim Hines, RB Indianapolis Colts

Hold da op. Den havde jeg ikke set komme. 7 carries for 28 yards er ok, men det var i kastespillet at Nyheim Hines gjorde det meste af sin skade. 8 targets for 8 grebne bolde, 45 yards og en TD. Han scorede også en TD på jorden.

Med Marlon Macks skade, der holder ham ude for sæsonen, bliver det Jonathan Taylor der tager over som starter, men Hines kommer til at se en rolle som deres specialist i kastespillet fra RB-positionen. Han er ugens bedste tilføjelse fra waiver wiren, og med tanke på hvor meget Philip Rivers elsker at kaste til sine RBs, så kommer han til at have en ugentlig rolle som en spiller du kan bruge i din startopstilling, minimum som et flex.

Malcolm Brown, RB, Los Angeles Rams

Havde en super god kamp, og så klart ud til at være den bedste RB hos Rams. Malcolm Brown var på banen på 44 snaps. Rookie Cam Akers var på banen for 24, så der er en stor forskel. Brown havde også flest goalline carries. Han kommer til at være starter for den forudseelige fremtid og kan være en spiller du hiver direkte fra waiver wiren ind til dit flex.

Parris Campbell, WR, Indianapolis Colts

Den receiver jeg ser som værende vigtigst at tilføje fra waiver i denne uge. Han var vores indslag i Ugens Stjerneskud for uge 1, og det levede han op til.

Parris Campbell fik 9 targets og løb bolden en gang. Han lignede den bedste receiver på holdet, og kommer til at være meget involveret i dette angreb fremadrdettet. Worst case er han en spiller du kan spille i dit flex hver uge, og specielt under bye weeks bliver han en super god spiller at have på dit fantasy-hold.

Russell Gage, WR, Atlanta Falcons

Så meget for, at det var Hayden Hurst der skulle have mange af vacated targets der var til rådighed i Falcons angreb. I stedet blev det en kamp hvor Falcons var langt bagud og virkelig skulle ud over stepperne næsten fra start af. Det nød Russell Gage rigtig godt af i en kamp hvor han endte med 12 targets. Det var lige så mange som Julio Jones og Calvin Ridley havde.

Jeg forventer ikke at dette vil være normalt for Gage, men han kan sagtens være en spiller der kan få omkring 6 targets pr. kamp, og i de kampe hvor vi forventer at Falcons kommer til at være bagud vil Gage være et rigtig godt valg til dit flex.

Logan Thomas, TE, Washington Football Team

En af de få tight ends der ser ud til at være værd at samle op fra waiveren. Logan Thomas fik 8 targets, hvilket var flest på hele holdet. Det er et godt tegn, og med flere skader samt skuffende optrædener på TE-positionen, er Thomas en spændende mulighed, som du kan samle op ganske gratis. Som de fleste andre Tight Ends, vil Thomas være afhængig af TDs, men da der ikke er så mange spillere om buddet i Washington, kan han have rigtig fin touchdown upside.

Andre spillere du kan finde på waiveren:

Allen Lazard, WR, Green Bay Packers

Joshua Kelley, RB, Los Angeles Chargers

Benny Snell, RB, Pittsburgh Steelers

Scott Miller, WR, Tampa Bay Buccaneers

Myles Gaskin, RB, Miami Dolphins

Marquez Valdes-Scantling, WR, Green Bay Packers

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side, følg os på twitter eller tag direkte kontakt til mig på twitter under @MadsenThomas.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister