Waiver

Waiver Wire uge 1

Waiver Wire Uge 1

Football-sæsonen er så tæt på! Natten til fredag dansk tid går det løs imellem de forsvarende mestre, Kansas City Chiefs og Houston Texans. Det kommer også til at være startskuddet til fantasy-sæsonen,

I opløbet til fantasy-sæsonen er der stadig ændringer du kan lave til dit hold, for at stå bedre til uge 1 af sæsonen via waiver wiren.

Specielt hvis det er noget tid siden at din liga draftede, da den seneste uge har set en lang række ændringer som NFL-holdene har foretaget sig i takt med at de har scoret deres trupper ned til 53 mand.

Derfor får I her de 5 spillere som kan findes på waiver wiren i flere ligaer, og som kan hjælpe dit hold, enten i uge 1 eller lidt senere i sæsonen.

De kommer ikke til at være på waiveren længe, så snart uge 1 er spillet. Så vær foran dine konkurrenter og sørg for at samle dem op hvis de hænger på din waiver wire.

Chris Thompson, RB, Jacksonville Jaguars

Leonard Fournette er fortid hos Jaguars og det efterlader et hul. Umiddelbart ser det ud til at James Robinson kommer til at være starter, men det er ikke så vigtigt for mig.

Den Jags RB man skal eje er Chris Thompson. Han kommer til at være den RB der skal gribbe bolde, noget vi har set ham have stor succes med da han spille under Jay Gruden der nu er offensiv koordinator for Jacksonville.

Jaguars er en af ligaens dårligste hold og kommer til at være i mange negative kampe, hvor de skal kæmpe sig tilbage. Det betyder at der bliver rig mulighed for Thompson til at gribe bolde, og at de andre runningbacks næppe ser så meget spilletid fordi det er ineffektivt at løbe bolden når man er bagud.

Anthony Miller, WR, Chicago Bears

Bears har haft en quarterback-kamp imellem Trubisky og Foles igennem training camp. Trubisky er udnævnt starter, men vi må se hvor lang tid det holder. Uanset hvad må håbet være, at den startende QB kan præsterede bedre spil end det var tilfældet sidste sæson.

Anthony Miller skal i denne sæson tage skridtet op som holdets nummer 2 i kastespillet, og han har helt klart evnerne til det. Han så en forbedring i sine targets fra 54 i sin rookie sæson til 85 i sidste sæson.

Med tanke på manglen af gode receivers for Bears, kan Miller godt se over 100 targets i sin tredje sæson, og blive en rigtig god mulighed i dit flex. Miller kan være på din waiver, så tjek efter.

Blake Jarwin, TE, Dallas Cowboys

Efter afgangen af Jason Witten og Randall Cobb, har Cowboys 190 targets til rådighed i deres angreb fra sidste sæson. Nyerhvervelsen Ceedee Lamb skal nok tage nogle af dem. Cooper og Gallup forventer jeg også ser en lille smule flere targets end sidste sæson. Men det efterlader stadig masser af targets til at Blake Jarwin kan være mere end relevant.

Jeg har ham som min tiendebedste TE i denne sæson, primært fordi Jarwin og Witten kombinerede for 126 targets sidste sæson og med Witten nu hos Raiders, ser jeg det som sandsynligt at Jarwin får omkring 100 targets som holdets startende TE.

Jimmy Garoppolo, QB, San Francisco 49ers

San Francisco 49ers er et af de hold der har den absolut nemmeste åbning på sæsonen, når de møder Cardinals, Giants og Jets. Det gør Jimmy Garoppolo til et super godt valg at streame på quarterback positionen i de tre uger.

Ikke nok med at han spiller imod nogle af de hold der tillod flest point til modstanderens QB sidste sæson, så lader det til at Deebo Samuel kan være tilbage allerede i uge 1, efter at han pådrog sig en skade tidligt i preseason. Det vil hjælpe Garoppolo til at have en god start på sæsonen og for dit fantasyhold. Det gør ham til et super godt valg at samle of fra waiver wiren.

Cam Newton, QB, New England Patriots

En ny æra skal til at begynde i New England. Tom Brady er væk og Cam Newton har taget over. Flere har vist bekymringer over om Cam nu for alvor er helt frisk efter sit lange skadesforløb, og om han blot er en skygge af sit gamle SuperCam selv.

Alle rapporter fortæller dog hvordan Cam allerede har vundet omklædningsrummet over, og at han ligner en der vil bevise noget til resten af ligaen.

I uge 1 spiller Patriots imod Dolphins, der har haft rigtig mange nye tilføjelser på forsvaret i denne sæson, og derfor næppe er på toppen, med tanke på den korte preseason.

Derudover er Cam stadig en af de farligste våben hvis han er klar. Han kommer helt sikkert til at løbe bolden og være en trussel i den facet af spillet. Desuden har Cam, hvis han er helt frisk, upside til at blive en top8 QB for sæsonen. Saml ham op fra waiver wiren. Han skal være på et roster!

Værd at nævne

Og fordi vi er i super football humør får i lige nogle flere navne på spillere der kan være på waivers, men som virkelig burde være på week 1 rosters.

Tony Pollard, RB, Dallas Cowboys

Chase Edmonds, RB, Arizona Cardinals

Parris Campbell, WR, Indianapolis Colts

Allen Lazard, WR, Green Bay Packers

Malcolm Brown, RB, Los Angeles Rams


Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side, følg os på twitter eller tag direkte kontakt til mig på twitter under @MadsenThomas.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister