FantasyNFLStart/bænk

TNF Uge 7 Start/Bænk – Kansas City Chiefs vs. Denver Broncos

Hold da op det går hurtigt. Vi er allerede på vej til uge 7 af NFL-sæsonen, og det betyder at vi også snart er halvvejs igennem den regulære sæson, og at vi er efter denne uge, er halvvejs til Fantasy-playoffs i stort set alle ligaer. Det er gået vildt hurtigt. Ugen der gik så nogle overraskelser, og personligt synes jeg at 49ers bekræftede, at de lige nu er det bedste hold i NFL. For at stjæle Claus Elming og Thomas Qvortrups nye drop fra NFL-Showet (som i burde lytte til hvis i ikke allerede gør!): ”De er sygt go’e”

Men nok om sidste uge, for det er blevet torsdag, og det betyder at vi skal tage et lille fantasy-kig på TNF kampen imellem Kansas City Chiefs, der besøger Denver Broncos på Mile High Stadium. Chiefs har haltet de sidste par uger, og er måske/måske ikke ramt ind i en krise. Det vil nattens kamp vise. Hvis du vil have en hel optakt, kan du finde den på gulklud.dk.

Nu er det blevet tid til at tage et kig på spillerne der skal spille, og hvem af dem du skal starte og hvem du skal bænke.

Nogle steder vil jeg give en forklaring, men i de fleste tilfælde vil jeg kun give en status imellem ”Start”, ”Flex” (RBs og WRs) / ”Stream” (QBs og DSTs) eller ”Bænk”.

”Start” og ”Bænk” giver sig selv. De to andre, ”Flex” og ”Stream” kræver en kort forklaring.

Flex: En RB eller WR som jeg forventer at være niveauet under start, men samtidig er en man kan være nødsaget til at starte i dybere ligaer.

Stream: Denne status vil kun tilfalde QBs og DST. At streame er en strategi mange anvender i løbet af sæsonen. Stream ud for en QB eller DST betyder at jeg ville samle dem op og starte specifikt i denne match up fordi modstanderens angreb eller forsvar ikke er særligt godt.


Kansas City Chiefs

QB Patrick Mahomes – Start

Har ikke været sit normale højtscorende fantasy-selv de seneste tre uger, men han har alligevel givet dig over 17 point i hver kamp, hvilket stadig ville være godt for ret mange andre QBs i fantasy. Så længe han spiller, er han selvfølgelig i din startopstilling, men du skal måske ikke forvente 30 point fra ham (jeg spiller imod ham flere steder i denne uge, så bare vent og se ham brænde banen af og score 40 point).

RB Damien Williams – Bænk

Så kun 2 berøringer i sidste kamp, men reddede ret mange point fordi han scorede på den ene af dem. Jeg er bange for at Chiefs vil løbe bolden mere i denne kamp, for at stoppe noget af Broncos pass rush på Mahomes, og for at aflaste ham lidt, da han døjer med ankelproblemer. Williams er sandsynligvis kun den tredje bedste rusher på holdet, så jeg tror hans rolle bliver meget begrænset.

RB Lesean McCoy – Flex

Med 6 hold og nogle af de bedste RBs på bye i denne uge, er McCoy en fin start, da jeg forventer en del flere løb fra Chiefs end i de foregående uger, hvor de har haft bolden på angrebet lige over halv så lang tid som Colts og Texans tilsammen. Derfor tror jeg McCoy er et fint flex valg.

WR Tyreek Hill – Start

Kom tilbage med en stor præstation, så selvfølgelig er han i din startopstilling.

WR Demarcus Robinson – Bænk

Ern ok den dårligste ruteløber af Chiefs WRs lige nu, så selv med Sammy Watkins ude af kampen, starter jeg ikke Robinson.

WR Mecole Hardman – Flex

Med Hill tilbage løb Hardman ikke helt så mange dybe ruter som da Hill var ude med skade. Han fik i stedet en del arbejde underneden, og havde en middel præstation i PPR. Han har dog stadig muligheden for at lave store spil, så jeg ville rulle med ham i mit flex.

WR Byron Pringle – Bænk

Havde én god kamp, og indtil jeg ser ham blive en større del af angrebet holder jeg ham ude i fantasy.

TE Travis Kelce – Start

Selvom han næppe har været sin draft-værdi værd (formentligt taget i 1.-2. runde) er han stadig en af de få tight ends man ikke tænker to gange over om man skal starte eller ej, hvilket er ekstremt rart at have på en position der efterhånden kun har 6-8 spillere der rigtig er værd at starte fra uge til uge.


Denver Broncos

QB Joe Flacco – Bænk

Har set lidt bedre ud de seneste par uger, men han er bare ikke en man stoler på i fantasy, og hver uge kan du finde ca. 20 spillere der er bedre at spile.

RB Philip Lindsay – Start

Når det har gået godt for Broncos har det oftest været fordi Lindsay har haft en god kamp. Derudover har vi set at det har hjulpet hold imod Chiefs at løbe bolden rigtig meget og kontrollere klokken på den måde. Så hvis Broncos skal have succes i denne kamp skal det komme fra løbeangrebet.

RB Royce Freeman – Flex

Som sagt forventer jeg at Broncos løber bolden meget, og det kommer også til at være godt for Freeman, der bør have rig mulighed for at få både yards og måske også en TD i kampen.

WR Courtland Sutton – Start

Har mere og mere udviklet sig til holdets første receiver, og taget i betragtning hvor dårlige Chiefs secondary har været, ser jeg ham som en WR2 i denne uge.

WR Emmanuel Sanders – Flex

Der er god chance for at Sanders kan vende sin dårlige form fra de sidste to kampe, imod et dårligt Chiefs secondary der også er uden deres bedste corner, Kendall Fuller.

DST Broncos – Bænk

Er kommet tilbage på sporet de seneste par uger, men imod Chiefs er jeg ikke modig nok til at håbe på at Broncos DST kan fortsætte, selvom Chiefs angreb har været dårlige end forventet de sidste par kampe.


Det var de spillere i skal starte og bænke i aftenens opgør. Held og lykke med jeres fantasy matchups!

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister