FantasyNFLStart/bænk

TNF Start/Bænk uge 9 – San Francisco 49ers vs. Arizona Cardinals

Endnu en torsdag, endnu en TNF-kamp. Vi er nået til uge 9 af NFL-sæsonen, og tingene begynder at spidse til og falde lidt på plads i fantasy. Vi skal i nat have et opgør imellem San Francisco 49ers og Arizona Cardinals. 49ers har haft en af de bedste forsvar i ligaen og Cardinals forsvar er også blevet en del bedre efter de fik CB Patrick Peterson tilbage fra karantæne. Der er flere ting at holde for øje til denne kamp. Først og fremmest er både David Johnson og Chase Edmonds ude med skade. Derudover forventer jeg at Patrick Petersen følger Emmanuel Sanders rundt det meste af kampen. 49ers forsvar er også så solidt, så det gennemgående tema for kampen bliver at bænke næsten alle Cardinals spillere.

Hvis du vil have en rigtig optakt til kampen har Gulklud.dk som sædvanlig lavet en. Den kan findes her.

Med det på plads, så lad os kigge på nogle fantasy-spillere.

Nogle steder vil jeg give en forklaring, men i de fleste tilfælde vil jeg kun give en status imellem ”Start”, ”Flex” (RBs og WRs) / ”Stream” (QBs og DSTs) eller ”Bænk”.

”Start” og ”Bænk” giver sig selv. De to andre, ”Flex” og ”Stream” kræver en kort forklaring.

Flex: En RB eller WR som jeg forventer at være niveauet under start, men samtidig er en man kan være nødsaget til at starte i dybere ligaer.

Stream: Denne status vil kun tilfalde QBs og DST. At streame er en strategi mange anvender i løbet af sæsonen. Stream ud for en QB eller DST betyder at jeg ville samle dem op og starte specifikt i denne match up fordi modstanderens angreb eller forsvar ikke er særligt godt.


San Francisco 49ers

QB Jimmy Garoppolo – Stream

Cardinals har tidligere på sæsonen været svage på forsvaret, men Peterson har forstærket forsvaret, der har set bedre ud de sidste to uger. Lagt sammen med hvor løbe-orienteret 49ers angreb er, forventer jeg en ret middel præstation fra Jimmy G.

RB Tevin Coleman – Start

Har været den sjettebedste RB siden han kom tilbage fra skade. Han har været deres foretrukne RB nede i redzone hvilket selvfølgelig også er rigtig godt for hans scoringschancer. Du starter ham selvfølgelig.

RB Matt Breida – Flex

Har kæmpet lidt med skader, men de seneste rapporter siger at han spiller. Hans produktion er gået ned de sidste par uger sammenlignet med starten af sæsonen. Dette rammer meget præcist sammen med da Coleman kom tilbage, men jeg forventer stadig at Breida er en top35 RB for ugen, så han har flex værdi.

WR Emmanuel Sanders – Flex

Fik over 22% af alle targets i kastespillet hvilke er rigtig solidt for første kamp på et nyt hold. Han bliver fulgt en del af Petersen i denne kamp, men jeg tror stadig han kan få en habil fantasy præstation i bogen. Jeg har ham som en WR3 i denne uge. Han er også den eneste 49ers WR jeg stoler på i fantasy.

TE George Kittle – Start

Han er en af de bedste TEs i NFL, og en af de 7-8 TEs du starter hver uge på TE, så han er selvsagt til din startopstilling.

DST 49ers – Start

Har været en af de bedste DST denne sæson, kun overgået af Patriots. De er en af de få DSTs du starter hver uge, uanset hvem modstanderen er, da de har vist at de sagtens kan lukke ned for selv gode angreb.


Arizona Cardinals

QB Kyler Murray – Bænk

49ers forsvar har lukket ned for modstandens QBs, og er næstbedst i Fantasy-point tilladt til QBs, med 7.58 point pr kamp. For at give en indikation af hvor godt det er, har det tredjebedste tilladt 10.99 point. Derfor holder jeg Murray på bænken.

RB Kenyan Drake – Bænk

Har kun været på holdet i tre dage, så jeg tvivler på at han bare kommer ind og får alt arbejdet. Jeg forventer at han splitter med Zach Zenner. Desuden er 49ers forsvar ekstremt gode til at lukke ned for RBS i kastespillet, hvilket er Drakes helt store force, så jeg forventer ikke ret meget af ham i denne kamp. Jeg ville kun spille ham hvis jeg var desperat og havde stort set alle andre muligheder på bye.

RB Zach Zenner – Bænk

Holder jeg ligeledes ude af min opstilling, da jeg ikke forventer at han får meget imod 49ers gode forsvar.

WR Christian Kirk – Flex

Har 11 eller flere targets i 3 af de 5 kampe han har spillet. Jeg tror at hans volume, sammenlagt med hans udgangspunkt som slot receiver kan gøre at han får en OK kamp, på trods af hvor godt 49ers forsvar er.

WR Larry Fitzgerald – Bænk

Har gjort mindre og mindre over de sidste 2-3 kampe, efter han fik en forrygende start på sæsonen. Derfor føler jeg mig ikke komfortabel med at smide Fitz i min startopstilling


Som sagt er der ikke ret mange fra Cardinals du kan starte i denne uge, men hvis du har en af de listede startere fra 49ers bør du være godt kørende til at starte fantasy-ugen.

Det var de spillere i skal starte og bænke i aftenens opgør. Jeg er allerede tilbage med i morgen med en tidlig udgave af start/bænk for uge 8, da jeg tager til London for at se Bengals-Rams denne weekend, så det kan du se frem til at få tidligere end normalt.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister