FantasyNFLStart/bænk

TNF Start/Bænk uge 5 – Los Angeles Rams vs. Seattle Seahawks

Vi skal til det endnu en gang. Det er blevet torsdag, og derfor skal du til at tænke på hvordan du skal stille dit fantasyhold for denne uge. Derfor er jeg tilbage med endnu en udgave af TNF Start/Bænk.

Kampen hedder Los Angeles Rams imod Seattle Seahawks. På papiret bør dette blive en meget tæt kamp. Der er flere fantasy relevante spillere i kampen, som der skal tages stilling til, så lad os få taget et kig på det.

Nogle steder vil jeg give en forklaring, men i de fleste tilfælde vil jeg kun give en status imellem ”Start”, ”Flex” (RBs og WRs) / ”Stream” (QBs og DSTs) eller ”Bænk”.

”Start” og ”Bænk” giver sig selv. De to andre, ”Flex” og ”Stream” kræver en kort forklaring.

Flex: En RB eller WR som jeg forventer at være niveauet under start, men samtidig er en man kan være nødsaget til at starte i dybere ligaer.

Stream: Denne status vil kun tilfalde QBs og DST. At streame er en strategi mange anvender i løbet af sæsonen. Stream ud for en QB eller DST betyder at jeg ville samle dem op og starte specifikt i denne match up fordi modstanderens angreb eller forsvar ikke er særligt godt.

Los Angeles Rams

QB Jared Goff – Bænk

Plejer ikke at være god på udebane, og hans seneste kamp blev primært reddet af at han skulle ud og kaste bolden hele 68 gange. Jeg synes ikke han har set god ud så jeg holder ham på bænken.

RB Todd Gurley – Start

Han kom endelig for alvor i gang imod Bucs, hvor vi så ham blive brugt markant mere end i de foregående 3 kampe. Du skal selvfølgelig starte ham.

WR Cooper Kupp – Start

Har været blandt de bedste WRs denne sæson i fantasy, så han er automatisk start.

WR Robert Woods – Start

Rams angreb har set noget mindre gode ude i denne sæson end de gjorde det meste af sidste sæson, og det har i nogle kampe skadet Woods fantasy-værdi. I sidste uge bragede han tilbage med en stor kamp, og jeg tror det fortsætter.

WR Brandin Cooks – Start

Har været relativt stabil hele sæsonen, så han er også en start denne uge.

TE Gerald Everett – Bænk

Skal nærmest have en TD for at være fantasy relevant

DST Rams – Stream

Jeg forventer at forsvaret kommer ud med en plan om komme efter Wilson i kastespillet, og selvom Seattles O-Line har set bedre ud i år end det længe har været tilfældet, tror jeg Rams kommer til at få en del sacks i denne kamp.

Seattle Seahawks

QB Russell Wilson – Start

Har været fantastisk langt hen ad vejen indtil videre, så du starter ham selvfølgelig også i denne kamp.

RB Chris Carson – Start

Så ret god ud i seneste kamp, hvor han også fik en del arbejde i kastespillet, hvilket er rigtig godt for hans fantasy-værdi. Han er nok kun ét fumble fra at miste jobbet, men jeg satser på at han holder fast på bolden i denne kamp.

RB Rashaad Penny – Bænk

Er tilbage fra sin skade, men kommer nok ikke til at være mere end change-of-pace back i kampen.

WR Tyler Lockett – Start

Har ikke fået så mange targets som de fleste regnede med inden sæsonen, men har formået at score TDs hvilket altid er godt i fantasy. Man kan ikke regne med det hver kamp men jeg har ham som start.

WR DK Metcalf – Bænk

Efter at have startet godt er Metcalfs produktion kommet markant ned de seneste to uger, og imod nogle gode CBs hos Rams tror jeg ikke han får særlig meget succes.

TE Will Dissly – Start

Har været en relativt stor del af angrebet i denne sæson, og er nok den bedste TD trussel på holdet, så jeg synes han er værd at starte på en tynd position.

Det var jeres start/bænk for aftenens kamp, Rams vs. Seahawks. Held og lykke med jeres fantasy matchups!

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister