NFLStart/bænk

TNF Start/Bænk uge 2 – Panthers vs. Bucs

Så er vi allerede nået til torsdag igen, hvilket betyder endnu en omgang start/bænk for torsdagens kamp. Det er dejligt!

I denne omgang får vi Tampa Bay Buccaneers der besøger Carolina Panthers. Hvis du vil læse optakt til kampen kan den findes på gulklud.dk, her

Efter en rigtig skidt fantasy omgang af Bucs, anført af Jameis Winston, der gang på gang formår at være dårlig i gode match ups og god i svære matchups. Det betød selvfølgelig at de fleste af Bucs relevante spillere heller ikke gjorde fantastisk meget i fantasy. Men de får muligheden på en kort uge, til at visse os hvad de kan.

Så lad os tage et kig på spillerne og om du skal starte eller bænke dem.

Tampa Bay Buccanners

QB Jameis Winston – Bænk

Panthers 7 forreste mand så rigtig gode ud imod Rams i sidste uge, og Jared Goff havde det generelt svært. Jeg tror Panthers vil komme efter Winston og prøve at forcere ham ud i turnovers, ligesom det var tilfældet i Bucs kamp imod 49ers.

RB Ronald Jones II – Bænk

Jo, han havde en ganske fin kamp imod 49ers, men han fik stadig færrest snaps af alle Tampas RBs. Selvom det nok var mere pga. hvordan kampen faldt ud, og Bucs blev nødt til at kaste meget, så fortæller det mig at træner Bruce Arians stadig ikke stoler fuldt ud på Jones. Har han endnu en fin kamp, så tror jeg at han begynder at være et værdigt flex play fremover, men jeg vil se ham have mere end én god kamp i sin karriere, inden jeg tør smide ham i mit lineup. Jeg ville heller ikke starte Barber eller Ogunbuwale.

WR Mike Evans – Start

Fik en dårlig start på sæsonen, men han var også syg op til kampdagen, hvilket kan have haft indflydelse (sammen med Winstons dårlige spil). Jeg tror at Evans kommer tilbage og leverer en stærk kamp.

WR Chris Godwin – Start

Kommer nok til at løbe en del ruter ud af slot’en, hvilket er et godt tegn. Cooper Kupp gjorde det godt som slot receiver for Rams i sidste uge imod Panthers, så jeg forventer mange catches af Godwin, som specielt er et godt valg i PPR denne uge.

TE OJ Howard – Bænk

Sp længe Cameron Brate får lov at husere som anden-TE i Bucs angreb, lader det til at Howard ikke er så stor en del af angrebet som hans talent værdiger, specielt i red zone, da Winston virkelig godt kan lide også at kaste til Brate. Derudover kommer han formentlig til at se opdækning fra linebackers Luke Kuechly eller Shaq Thompson, der begge er dygtige i opdækning. Hvis du har nogen som helst bredde på tight end positionen ville jeg bænke Howard

Carolina Panthers

QB Cam Newton – Start

Bucs secondary er generelt ikke særlig stærk, og det tror jeg Newton kan tage fordel af. Fyr op for ham i alle ligaer

RB Christian McCaffrey – Start

Den bedste RB i fantasy lige nu. Han scorede 42,9 PPR pts. i sidste kamp, og over hans sidste 8 fulde kampe, har han 244,4 PPR pts. Det er 30,55 PPR pts. i snit over 8 kampe!

WR DJ Moore – Start

Som tildigere nævnt er Bucs secondary ikke særlig god, derfor forventer jeg mig en god kamp fra DJ Moore.

WR Curtis Samuel – Flex

Efter rigtig meget hype om Samuel i offseason, fik han kun fire targets i første kamp. Jeg tror dog at dette match up stadig gør ham til et godt flex play.

TE Greg Olsen – Bænk

Havde flest targets af alle Panthers spillere i første kamp, men greb kun 4 af de 9 bolde der kom hans vej. Selvom det er et godt match-up er jeg stadig påpasselig med Olsen, da han også har døjet med en skade op til kampen i nat. Derfor holder jeg ham på min bænk.

DST Panthers – Start

Med tanke på hvor godt 49ers forsvar gjorde det imod Winston sidste uge, ville jeg give den gas med at starte Panthers forsvar.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister