FantasyNFLStart/bænk

TNF Start/Bænk uge 12 – Indianapolis Colts vs. Houston Texans

Vi står foran den tolvte omgang af Thursday Night Football, og denne gang står den på et vigtigt divisions-opgør imellem Indianapolis Colts og Houston Texans. Normalt når de to hold spiller, specielt når det er på Texans bane, plejer TY Hilton at brænde banen af. Sidste sæson i denne kamp havde han 9 grebne bolde for 199 yards. Desværre er det ikke sikkert at Hilton spiller, da sidste rapport er at han er questionable til kampen. Det betyder desværre at man enten bliver længe oppe og venter til inactives udkommer, eller man tager chancen med Hilton og kan ende med 0 point hvis han ikke spiller. Det er et svært valg mange fantasy-managers står foran, specielt da alt tæller så tæt på playoffs. Valget kommer selvfølgelig an på hvilke andre muligheder man har og om man forventer at man har brug for en stor kamp fra Hilton for at kunne vinde sit match up i denne uge. Bortset fra det, bliver det også interessant at se hvad Colts går med deres RBs nu hvor Marlon Mack er ude. Jonathan Williams gjorde det godt efter Mack udgik i sidste runde, men Jordan Wilkins er taget helt af injury reporten, så vi skal nok forvente at de begge kommer til at se spilletid, og at Nyheim Hines som sædvanlig kommer til at være inde på kaste-downs.

Desuden skal vi se om Deshaun Watson kan vende skuden efter hans værste nederlag nogensinde (inklusiv college og high school), og tage kontrol over divisionen, hvilket også bliver spændende at følge.

Vil du have en fuld optakt til kampen kan den findes her

Nogle steder vil jeg give en forklaring, men i de fleste tilfælde vil jeg kun give en status imellem ”Start”, ”Flex” (RBs og WRs) / ”Stream” (QBs og DSTs) eller ”Bænk”.

”Start” og ”Bænk” giver sig selv. De to andre, ”Flex” og ”Stream” kræver en kort forklaring.

Flex: En RB eller WR som jeg forventer at være niveauet under start, men samtidig er en man kan være nødsaget til at starte i dybere ligaer.

Stream: Denne status vil kun tilfalde QBs og DST. At streame er en strategi mange anvender i løbet af sæsonen. Stream ud for en QB eller DST betyder at jeg ville samle dem op og starte specifikt i denne match up fordi modstanderens angreb eller forsvar ikke er særligt godt.


Indianapolis Colts

QB Jacoby Brissett – Bænk

Har været habil, og haft et par god fantasy kampe i løbet af sæsonen, men jeg tror stadig det bliver løbeangrebet som Colts kommer til at forlade sig på, så Brissett primært skal være en game-manager. Er TY Hilton med kan Brissett godt bruges som en low-end streaming mulighed.

RB Jonathan Williams – Flex

Det er umuligt at sige hvordan arbejdet på RB kommer til at blive fordelt, og det bliver sandsynligvis også afhængig af hvordan kampen forløber. Jordan Wilkins er dog først lige blevet klar igen, og Williams gjorde det godt i seneste kamp, så min forventning er at han kommer til at starte.

RB Jordan Wilkins – Bænk

Med mit forventede scenarie om at Williams bliver starter tror jeg ikke Wilkins kommer til at være involveret mere end at det kan blive til 5-7 berøringer hvilket næppe er nok til at være fantasy relevant.

RB Nyheim Hines – Bænk

Hvis Colts kan holde kampen tæt, hvilket jeg sådan set forventer at de kan, så kommer Hines ikke til at få særlig meget arbejde i kastespillet, så jeg holder ham ude.

WR TY Hilton – Start

Hvis han spiller, skal han helt klart være i din startopstilling.

WR Zach Pascal – Flex

Forsvandt i sidste uge efter et par gode kampe inden, men jeg tror ikke at Colts kan leve med at løbe bolden hele tiden, så noget arbejde forventer jeg dog kommer til Pascal. Han er selvfølgelig en bedre start hvis TY Hilton ikke spiller.

TE Jack Doyle – Bænk

Det har været tæt på umuligt at forudse hvilken Colts TE der har været det bedste valg i fantasy fra uge til uge. Og med flere ”ukendte” TEs der er kommet frem i løbet af de sidste par uger, så vil jeg hellere bruge en af dem frem for en Colts TE.

TE Eric Ebron – Bænk

Ebron har været en hovedpine hele sæsonen, så jeg går pænt uden om og går efter Ryan Griffin, Jacob Hollister eller Noah Fant i stedet, hvis jeg ikke har en Top8 TE på mit hold.


Houston Texans

QB Deshaun Watson – Start

Var nærmest ikke mødt op imod Ravens i seneste runde, men han har det ellers med at spille godt i store kampe, og denne kamp er måske sæsonens indtil nu vigtigste kamp for Texans, så de kan sætte sig på divisionen. Watson skal nok møde op.

RB Carlos Hyde – Bænk

Blev reddet af et langt TD løb i sidste runde, men Colts forsvar er generelt gode imod løbet, så jeg forventer lidt mere end Duke Johnson kamp fra Texans side. Hyde skal nok få en del arbejde, men jeg forventer bare ikke at han får så mange yards, og da han ikke er involveret i kastespillet overhovedet betyder det at han ikke kan startes i denne uge.

RB Duke Johnson – Flex

Jeg tror Duke er et bedre valg i denne uge end Hyde da hans involvering i kastespillet kan give ham en fin PPR-dag.

WR Deandre Hopkins – Start

Der er ikke så meget at sige, Hopkins starter man altid.

WR Will Fuller – Bænk

Questionable til kampen, men holdet forventer at han kan spille. Han har dog ikke været mere end begrænset til træning i flere uger så jeg er ikke overbevist om at han kan gøre en forskel for fantasy i denne kamp.

WR Kenny Stills – Bænk

Har kun haft mere end 5 targets i en kamp denne sæson. Han havde en god kamp fordi han greb et par lange bolde sidste gang de to hold mødtes tidligere på sæsonen. Han har også været småplaget af en mindre skade, så jeg holder ham ude i denne sæson.

TE Darren Fells – Bænk

Har været næsten udelukkende touchdown-afhængig, så der er bedre muligheder på TE resten af sæsonen.


Det var hvad jeg havde til jer i denne uges TNF start/bænk. Må i få en god start på ugens match up.

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister