Chicago BearsFantasyGreen Bay PackersNFLStart/bænk

TNF Start/Bænk uge 1 – Bears vs. Packers

Jeg har efterhånden i flere artikler ignenem preseason prædiket hvor tæt vi er kommet på starten af den regulære sæson. Men nu er vi for alvor kommet tæt på. Vi skal kun sove én gang mere, inden vi kan stå op i morgen og gense nattens sæsonåbner imellem Chicago Bears og Green Bay Packers. En kamp der i sidste sæson var noget af et festfyrværkeri, hvor Bears startede godt, og Aaron Rodgers endte med at lede Packers tilbage efter at have været nede med 21-0 ved halvleg.

Men det her skal selvfølgelig handle om Fantasy, for det er jo derfor i er her. Hver torsdag sæsonen igennem giver jeg mine bud på hvilke spillere fra Thursday Night Football kampen du skal starte på dit fantasy-hold, hvem du skal bænke, og hvorfor. Hvis du vil have en fuld optakt til kampen, kan du finde den på vores ”normale” football side, Gulklud, her.

Der kommer også en start/bænk artikel ud hver weekend om alle kampene søndag samt Monday Night Football kampen.

I start/bænk artiklerne vil der blive skelnet imellem fire forskellige status: Start og bænk giver sig selv. De to andre, flex og stream kræver en kort forklaring.

Flex: En spiller som jeg forventer at være niveauet under start, men samtidig er en man kan være nødsaget til at starte i dybere ligaer.

Stream: Denne status vil kun tilfalde QBs og DST. At streame er en strategi mange anvender i løbet af sæsonen. Stream ud for en QB eller DST betyder at jeg ville samle dem op og starte specifikt i denne match up fordi modstanderens angreb eller forsvar ikke er særligt godt.

Chicago Bears

QB Mitch Trubisky – Bænk

Det er sæsonens første kamp, og det er ikke meget vi har set til Trubisky i preseason. Imod et Packers forsvar der på papiret har fået en kæmpe opgradering, har jeg ikke lyst til at starte Trubisky.

RB David Montgomery – Start

Selvom han endnu ikke har taget et snap i en regulær NFL kamp, så har Montgomery vist gode takter i den relative lille mængde spilletid han fik i preseason. Derudover har vi hørt fra flere kilder at Monty kommer til at være starter. Med tanke på hvor du formentligt har draftet ham, har du nok heller ikke råd til at bænke ham. Start Montgomery.

RB Tarik Cohen – Flex

Hvor vi har hørt flere rapporter om at Montgomery er starteren, har vi samtidig hørt at Bears overvejer at nedskalere Cohens berøringer, for at holde ham frisk og mere eksplosiv, og skabe store spil i Chicagos favør.

Hvis det er noget om historierne, ser jeg Cohen som et flex play, og ikke en regulær starter.

RB Mike Davis- Bænk

Ser ikke ud til at vi skal forvente en særlig stor rolle til Davis, så ham efterlader du på bænken.

WR Allen Robinson – Start

Den formodede første-receiver hos Bears. Vi ved at han har talentet til at gøre det rigtig godt, og Trubisky er bedre end Blake Bortles. Med endnu et år i Chicagos angreb, forventer jeg at Robinson gør det bedre end sidste sæson, så han er en start for mig.

WR Taylor Gabriel – Bænk

Jeg tror at Gabriel bliver Chicagos tredje bedste receiver, på et hold der løber bolden en del og har mange munde at ”mætte” i offensiven. Jeg tror ikke på at Gabriel giver ret meget afkast af sig, så hold ham på bænken.

WR Anthony Miller – Flex

Jeg har Miller til at tage et kæmpe skridt op i den her sæson, efter at han gjorde det ret godt i sin første sæson. Jeg tror at han kommer til at blive en start det meste af sæsonen, men fordi det er første kamp er jeg en smule påpasselig med ham, og har ham som en flex i denne kamp.

TE Trey Burton – Bænk

Har døjet med skader det meste af offseason, og var ekstremt touchdown afhængig sidste sæson. Jeg holder mig fra ham, da der er masser af andre muligheder på tight end den her sæson.

DST Bears – Bænk

Sidste sæsons bedste forsvar overordnet set. De var ugens mest scorende DST tre uger sidste sæson, men i hvad der på papiret nemt kan blive en svær kamp imod Aaron Rodgers og Green Bay Packers offense, har jeg Bears DST på bænken. Der er massere gode muligheder for at streame DSTs, hvilket jeg klart foretrækker over at starte det samme defense hele sæsonen, uanset dets matchup.

Green Bay Packers

QB Aaron Rodgers – Start

Det er Rodgers vi taler om. Selvom han har en relativt svær matchup imod Bears defense, vil jeg sige at de er blevet svagere end sidste år, både personelmæssigt, men også fordi defensive koordinator, Vic Fangio ikke er med Bears længere (HC i Denver Broncos nu).

RB Aaron Jones – Start

De fleste regner med at Aaron Jones endelig bliver befriet fra hvad har været en RB by committee hos Packers i et par sæsoner. Jones har gjort det rigtig godt, med massere yards per løb, og han kan gribe bolden. Hvis vi endelig får ham at se som en featured back, hvilket er forventningen, så kommer han til at være en du altid starter.

RB Jamaal Williams – Bænk

Med forventningen om at Jones kommer til at få størstedelen af arbejdet, betyder det selvfølgelig at Williams ikke får ret meget arbejde, og derfor er en spiller du holder på bænken.

WR Davante Adams – Start

En af de mest konsistente receivers i fantasy football, uge efter uge, er selvsagt en spiller du starter.

WR Geronimo Allison – Start

Sidste sæson gjorde Allison det rigtigt godt i fantasy inden han blev skadet. Desuden kommer han til at tage over som den primære slot-receiver hos Packers. Det betyder at han ofte vil stå over for den tredje bedste cornerback fra modstanderen, hvilket i denne kamp, formentlig bliver Buster Skrine, der ikke ligefrem har slået sig fast som en super CB.. Så jeg ser rigtig god upside ved at starte Allison.

WR Marques Valdes-Scantling – Flex

MVS, som han kaldes, kommer formentlig til at stå over for Prince Amukamara rigtig meget i denne kamp, og derfor har jeg ham lavere end Allison. Vi så også flere gange i sidste sæson, hvor Rodgers bare valgte ikke at kaste til ham, selvom han var åben, hvilket også er lidt bekymrende for mig. MVS er stadig en god flex mulighed i ligaer med mange hold eller ligaer der har ekstra flex spots i deres startopstilling.

TE Jimmy Graham – Bænk

Højt at flyve, dybt at falde er et ordsprog der om noget passer på Graham. Han er efterhånden en spiller man slet ikke drafter i fantasy, fordi han udelukkende er afhængig af touchdowns, hvilket han heller ikke rigtig scorer så mange af mere. Derudover har Bears nogle linebackers der er rigtig dygtige i opdækning, så jeg ville holde mig langt fra Graham i denne uge.

DST Packers – Start

Dette er en uge hvor rigtig mange af de formodede DSTs der kan være gode faktisk har svære match ups imod stærke angreb. Bears DST som er med i denne kamp eksempelvis, Vikings DST imod Falcons, Jaguars imod Chiefs, og så videre. Derfor synes jeg at Packers er en af de bedre match ups man kan finde, specielt med tanke på at deres forsvar er blevet markant forbedret igennem free agency og draften, hvor de har forbedret deres pass rush såvel som deres secondary. Derfor er jeg klar på at starte Packers DST i aftenens kamp.

Så nåede vi igennem alle relevante fantasy spillere for kampen i aften. Hvis der er nogen jeg ikke har med, er det fordi jeg ikke mener at spilleren er værd at nævne.

Når vi står op i morgen, så er første kamp i sæsonen endelig spillet, og jeg ved at jeg skal se den igennem mere end én gang på NFL Gamepass (som kan bestilles igennem Gulklud), bare fordi jeg har haft så store abstinenser for rigtig NFL.

I weekenden kommer jeg med en start/bænk artikel mere, hvor jeg dækker samtlige kampe, inklusiv Monday Night Football kampen, så du ved hvem du skal starte til søndagens mange opgør.

Indtil da…Må fantasy guderne være med dig!

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister