Start/bænk

Start/Bænk uge 9

Start/Bænk uge 9

Hold nu fast. Jeg skal love for, at start/bænk for torsdagens kamp mellem San Francisco 49ers og Green Bay Packers gik fra at være en stjerneparade til at være noget af en lunken omgang.

San Francisco 49ers fortsætter med at være plaget af skader, og i løbet af uge 8 endte Jimmy Garoppolo, Tevin Coleman og George Kittle alle med at blive skadet. I forvejen var Deebo Samuel ude med en skade. Men det stoppede ikke engang der. For i går, onsdag, kom der nyheder om at WR Kendrick Bourne var testet positiv og at Brandon Aiyuk var i udsat nærkontakt med Bourne.

Det betyder at hverken Bourne eller Aiyuk må spille, og derfor er der ikke ret meget tilbage på 49ers angreb.

I Green Bay ramte de også ind i en corona-situation, der holder de to RBs AJ Dillon (smittet) og Jamaal Williams (nærkontakt) ude af kampen. Læg dertil at Aaron Jones endnu ikke er meldt klar, så er der ikke meget at lege med på RB-positionen for Packers. Seneste forlydender om Jones er pessimistiske, og selv hvis han spiller kan det ikke forventes at han får noget nær sin fulde arbejdsbyrde.

Men på trods af de mange relevante spillere der er ude fra kampen, så skal vi selvfølgelig se hvem der er værd at starte og hvem du skal holde på bænken. Så her kommer jeres uge 9 start/bænk.

Resten af uge 9 kampene kommer på et lidt senere tidspunkt

Green Bay Packers vs. San Francisco 49ers

Aaron Rodgers – Start

Dexter Williams – Flex, meget MEGET dybe ligaer

Tyler Ervin – Bænk

Davante Adams – Start

Marquez Valdes-Scantling – Bænk

Allen Lazard – Flex, dybe ligaer

Hold øje med hans status. Han er på IR, men kan blive aktiveret inden kampen.

Robert Tonyan – Start

DST Packers – Stream

Nick Mullens/CJ Beathard – Bænk

JaMycal Hasty – Flex, dybe ligaer

Jerick McKinnon – Bænk

Trent Taylor – Bænk

Jordan Reed – Flex, meget dybe ligaer

På IR, men kan blive aktiveret inden kampen, så hvis du har brug for at spille ham, så følg med i hans status

Ross Dwelley – Flex, meget dybe ligaer

Kun relevant hvis Jordan Reed ikke bliver aktiveret fra IR

DST 49ers – Bænk

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

På søndag smider vi også en start/bænk tråd op for specifikke spillerspørgsmål både på vores twitter og vores facebook side.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister