Start/bænk

Waiver Wire uge 8

Waiver Wire uge 8

Puha. Det var begyndt at blive rigtig tyndt op til uge 7 på vores waiver wire. Men selvfølgelig fortsætter 2020 bare med at være 2020. Ja, du gættede helt rigtigt. Jeg hentyder tydeligvis til, at der kom endnu flere skader i uge 7.

For vores waiver wire kan man sige, at det er held i uheld, men vi har jo aldrig lyst til at se spillere blive skadet, og da slet ikke alvorlige langtidsskader. Dem har vi desværre fået et par stykker af, og Odell Beckham er færdig for sæsonen. Derudover kom der også en række andre skader som betyder at nye spillere bliver relevante eller genfinder relevans i fantasy.

Andre nyheder inkluderer Antonio Browns tilbagevenden til NFL. Han har skrevet under på en 1-årig kontrakt med Tampa Bay Buccaneers og skal derfor spille med Tom Brady igen, som han fik én kamp med i New England sidste sæson.

Brown må først spille i uge 9, og er sandsynligvis allerede blevet samlet op i mange ligaer, men han er da værd at kigge efter hvis du har plads til at parkere ham på din bænk i nogle uger. Jeg ser ham ikke komme ind og gøre meget lige fra start af, så har du ham, skal du væbne dig med lidt tålmodighed.

Jeg vil også lige slå et slag for Chase Edmonds. Drake blev skadet i uge 7, og er formentlig ude i flere uger. Cardinals har bye week i uge 8, men Edmonds kan blive deres featured back i uge 9, og derfor er han et super stash hvis du har plads til ham og han er på din waiver wire.

Er du i stedet en af dem der har brug for lidt mere øjeblikkelig hjælp, så hopper vi ud i de spillere der kan hjælpe dig i den forestående uges match ups:

Tevin Coleman, RB, San Francisco 49ers

Ugens største pickup. Vi er endnu ikke 100% på om Tevin Coleman kommer tilbage denne uge, men 49ers håber at det er tilfældet.

Med Raheem Mostert på IR, og Jeff Wilson nu også ude, og 49ers uvillighed til at bruge Jerick McKinnon for meget, så er det muligt at Coleman kommer tilbage til en stor arbejdsbyrde, hvilket vil være perfekt for fantasy.

Så er Coleman ledig på din waiver wire, er hans ugens prioritet.

Lamical Perine, RB, New York Jets

Med Le’Veon Bell nu i Kansas City skal La’Mical Perine og Frank Gore nu splitte arbejdet i Jets’ backfield.

Her ser det ud til at være tæt på et 50/50, men Perine har den ekstra fordel at han også får noget arbejde i kastespillet, og derfor er han værd at hente fra din waiver wire hvis du skal bruge hjælp på RB med bye weeks og skader.

Corey Davis, WR, Tennessee Titans

Efter at have været på COVID listen i et par uger, er Corey Davis vendt tilbage, og det gjorde han med en rigtig fin kamp imod et svært match up.

Davis har over 9 fantasy point (0,5 PPR) i alle 4 kampe han har spillet i denne sæson hvilket er rigtig fint for en spiller du kan samle op fra din waiver wire og smider i dit flex i denne uge, imod et godt match up i Bengals.

Brandon Aiyuk, WR, San Francisco 49ers

Flere skader til 49ers, der ellers allerede har været hårdt ramt i denne sæson. Denne gang var det Deebo Samuel der gik i stykker, og det lyder ikke som om, at han kommer til at spille i uge 8. Det gør Brandon Aiyuk til en rigtig spændende spiller at hive ind fra din waiver wire.

Inden Deebo kom tilbage fra sin offseason skade blev Aiyuk brugt på meget af den samme måde som 49ers elsker at bruge Samuel på. Så vi kan godt forvente at Aiyuk ser flere muligheder på Jet Sweeps og WR Screens i uge 8.

Harrison Bryant, TE, Cleveland Browns

Austin Hooper var ude i uge 7 og Harrison Bryant kvitterede med 56 og 2 TDs på 4 grebne bolde. Hooper misser med stor sandsynlighed også uge 8, inden Browns skal på bye i uge 9.

Med OBJ der nu er ude for sæsonen, er der gode chancer for at Bryant ser en god del af Browns’ redzone targets i uge 8, og at han derfor sagtens kan hive en touchdown ind.

Mere kan du ikke rigtig bede om fra din tight end i fantasy, så giv Bryant et skud fra din waiver wire.

Andre nævneværdige spillere:

Gio Bernard, RB, Cincinnati Bengals

JaMycal Hasty, RB, San Francisco 49ers

Antonio Brown, WR, Tampa Bay Buccaneers (må først spille uge 9)

Rashard Higgins, WR, Cleveland Browns

Jalen Reagor, WR, Philadelphia Eagles

Denzel Mims, WR, New York Jets

Trey Burton, TE, Indianapolis Colts

Richard Rodgers, TE, Philadelphia Eagles

Det var hvad det kunne blive i for din waiver wire i denne uge.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister