Sæsonforberedelse

NFL free agency, Fantasy vindere og tabere. AFC og NFC East

Artikelserien bliver delt op i vindere og taber i divisionerne. De første divisioner jeg kigger på er AFC East og NFC East.

De næste artikler i serien bliver først North, så South og til sidst West

Her under er mine første bud på vindere og tabere i NFL free agency. Jeg ser på både vindere og taber på de forskellige positioner, der kan få betydning for dig når du skal til at nørde forud for sensommerens draft.

Her er en min top tre over vindere og tabere for hver position:

QB
Vindere
Baker Mayfield, C Browns AFC North
Sam Darnold, NY Jets AFC East
Derek Carr, O Raiders AFC West

Tabere
Tom Brady, NE Patriots AFC East
Lamar Jackson, B Ravens AFC North
Ben Roethlisberger, P Steelers AFC North

RB
Vindere
Damian Williams, KC Chiefs AFC West
Mark Ingram, B Ravens AFC North
Tarik Cohen, C Bears NFC North

Tabere
Nick Chubb og Kareem Hunt, C Browns AFC North
Le´Veon Bell, NY Jets AFC East
Saquon Barkley, NY Giants NFC East

WR
Vindere
Odel Beckham Jr, C Browns AFC North
Devin Funchess, I Colts AFC South
Golden Tate, NY Giants  NFC East

Tabere
Javis Landry, C Browns AFC North
Juju Smith-Schuster, P Steelers AFC North
Adam Humphries, T Titans AFC South

TE
Vindere
Vance McDonald, P Steelers AFC North
Jared Cook, NO Saints NFC South
Even Engram, NY Giants NFC East

Tabere
David Njuko, C Browns NFC North
B Jarwin/G Swaim, Cowboys NFC East
Eric Ebron, I Colts AFC South


AFC East

Buffalo Bills

Vindere:
Josh Allen er en af vinderne her, han fik godt nok ikke Antonio Brown, men John Brown er både hurtig og et godt mål ned af banen, som Josh Allen med sin kanon arm vil få rig lejlighed til at ramme.

Tabere:
Robert Foster, Bills hentede J Brown ind på holdet og han er en mere erfaren spiller, som kan de samme ting som Foster. Jeg tror ikke Foster kan slå Brown af holdet og han vil derfor få begrænset spilletid i forhold til sidste sæson.

New England Patriots

Vinder
Julian Edelman. Edelman er vel det eneste våben Patriots har tilbage på WR positionen, så med mindre der dukker en kanin op af hatten, i draften, så vil han sandsynligvis kunne få en fantastisk sæson.

Josh Gordon kan, hvis han vender tilbage, blive den helt store vinder for Patriots. Han viste både stabilitet og masser af lækkerier før han blev udelukket igen.

Taber
Tom Brady er en taber i Fantasy sammenhæng, han har mistet et af sine favoritmål i Gronkowski
og det er vigtigt at huske at selv hvis Patriots drafter en TE tidligt, så bliver han næppe fantasy relevant, TE bruger normalt flere år på at blive relevante i ligaen og Patriots bruger ikke deres TE’s ret meget. Grunden til at Gronk blev brugt så meget som han blev, var at han som spiller var en af de bedste i ligaen. I Patriots bruger de afte de spillere der præsterer bedst, hvilket betyder at der af og til er positioner der nærmest forsvinder pointmæssigt.New York Jets

Vinder
Sam Darnold er den store vinder denne off season.
Han har fået en bedre trænerstab, holdet er blevet opgraderet på både angreb og forsvar.
Og så har han, i L. Bell,  fået et potentielt våben som må være en hver ung QB’s drøm.

Tabere
LeVeon Bell, mod Steelers kunne modstanderne ikke bare sætte alle mand i boksen for at stoppe løbet, her var der mange andre super farlige våben som modstanderholdene var tvunget til at tage seriøst. Hos Jets ser angrebet, ud over Bell, knap så stærkt ud, hvilket kan få betydning for Bells dominans. Heldigvis er Bell ikke bare en dygtig RB, men også en af ligaens bedste pass catching RB’s i ligaen, så han kommer til at få masser af point selvom han måske kunne være endt bedre steder end hos Jets.


Miami Dolphins

Vinder
Kenyan Drake og Mike Gisecki er, for mig, de to stor vindere hos Dolphins.
Dolphins har ikke hente nogen RB ind i free agency og rutinerede Frank Gore er væk. Det betyder at Drake formentligt bliver starteren på den position.
Tannehill var ikke en god QB i den forgangne sæson, men  Ryan Fitzpatrick er en over middle NFL QB der elsker at kaste og tage chancer, og han kaster tit til sine TE’s, jeg regner derfor med at Gisecki tager et stort skridt frem i år.

Tabere
Albert Wilson må siges at være en lille taber, DeVante Parker fik en ny kontrakt, og det lyder som om han vil få chancen, Kenny Stills er den eksplosive spiller, der kommer tage toppen af forsvaret og på de korte ruter har Fitzpatrick for vane at kaster mere til TE’s end til sin slot WR.


NFC East

New York Giants

Vinder
Der er to vindere hos Giants, Golden Tate og Even Engram, Eli Manning bliver nød til at kaste til nogen, og modstanderholdene vil sandsynligvis være mere bekymrede over at stoppe løbet, efter at OBJ smuttede. Det vil give plads til Tate og Engram, Engram har været en rigtig god TE når Odel Beckham har været ude, så hvis det forsætter, kan Engram ende helt oppe lige under top 3 blandt TE’s.

Taber
Eli Manning er den store taber, selv i Super Flex ligaer vil han ikke have meget værdi.
Saquon Barkley er en stjerne og en af de bedste RB’s i ligaen, men med OBJ væk, så kan modstanderholdene i højere grad fokusere på at stoppe løbet hvilket kan skade hans værdi.
Barkley var klart min nr. 1 RB før OBJ traden, men nu er han røget ned som nr 3.


Philadelphia Eagels


Vindere
DeSean Jackson er kommet tilbage, hvilket hjælper Eagels angreb meget.
Mine vindere er derfor Carson Wentz og de to TE Zach Ertz og Dallas Goedert.
Wentz kommer til at få et våben der kan score på de store spil, hvilket potentilet kan give ham kampe hvor han scorer rigtigt mange point.
Ertz og Goedert kommer givetvis til at få mere plads, og Goedert kommer også til at få mere spille tid.
Ertz er en af de 3 bedste TE’s i ligaen, mens Goedert har potentiale til top 12, dog sandsynligvis meget svingende, men med en kæmpe upside.


Taber
Nelson Agholor er den store taber, Desean Jackson er kommet tilbage og de to TE’s kommet til at blive brugt mere, hvilket nok vil betyde at Agholor ikke kommer til at få ret megen spilletid eller bolde.


Dallas Cowboys

Vindere
Michael Gallup, han blev draftet højt sidste år men Cooper kommer alligevel til at være WR 1. Dette er dog positivt for Gallup, der på den baggrund bliver matchet op mod dårligere CB og ingen dobbelt teams.
Randell Cobb er kommet til og Allen Hurns er det stadig, men ingen af dem kommer til at true Gallups position som WR 2.
En anden vinder kan komme senere eller måske i draften, da Dallas lige nu ikke har en reel back up RB til Elliott.

Tabere
Blake Jarwin og Geoff Swaim, de var begge på vej til at være Dallas foretrukne TE, men Jason Witten var så dårlig en kommentator at han blev nødt til at komme tilbage til football. Han vil efter min overbevisning gå ind og blive holdets startende TE og derved reducere de andre to’s værdi.


Washington Redskins

Vindere
Trey Quinn blev draftet som Mr. Irrelevant, altså sidste spiller draftet i 2018, han kommer fra SMU samme college som Courtland Sutton, han kan vise sig at være et steal for Redskins og i fantasy, især i PPR kan han være god, Redskins har ikke andet på WR posten her og nu.
Chris Thompson kan være en anden vinder, Derrius Guice og Adrian Peterson er ikke kendt for at gribe bolden ret meget, men det er Thompson til gengæld fænomenal til.

Taber
Case Keenum er ikke en QB man behøver gå efter i fantasy heller ikke 2 QB ligaer, Redskins har ingen våben til ham her og nu så det kan blive en lang sæson med ham på dit hold.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister