Dallas CowboysDetroit LionsFantasyKansas City ChiefsNew York JetsNFLNFL PreseasonPhiladelphia EaglesPittsburgh SteelersSæsonforberedelse

Elsker, elsker ikke del 2

Forleden gav vi jer første del af vores ”Elsker, elsker ikke”, hvor I fik 6 spillere som vores eksperter elsker at drafte i så mange redrafts som muligt, og 3 spillere som vi ikke rør, selv med et ildjern.

Her i anden del dykker vi også lidt dybere i draften, så I har noget at gå efter i midten og slutningen af jeres drafts. ADP er taget fra FantasyPros.com

Jesper

Clyde Edwards-Helaire, RB, Kansas City Chiefs – ADP 14

Jeg er hoppet fuldstændig med på dette hype train. Clyde Edwards-Helaire passer perfekt ind i Chiefs game plan. Han kan løbe, han kan gribe, og det ser ud til at han får back fielden mere eller mindre for sig selv. Det eneste minus jeg kan se, er at han ikke får en fuld training camp, og derfor kan misse vigtige practice reps.

Jeg ser dog ikke dette som det helt store problem. Hvis Andy Reid kan få Charcandrick West til at se god ud, burde CEH skabe produktion for dit fantasyhold fra kamp 1.

Eric Ebron, TE, Pittsburgh Steelers – ADP 167

Big Ben er tilbage, og nu skal bolden satme ud at flyve. Steelers kommer til at kaste bolden uhyggeligt meget i år, og Eric Ebron vil få sin del af disse targets. Steelers har stadig Vance McDonald på holdkortet, men manden går i stykker for et godt ord.

Ebron har efter sigende trænet sin blocking meget i sin tid hos Steelers. Noget der fortæller mig at han gerne vil lægge arbejdet der kræves, da Steelers gerne ser sine Tight Ends være en stor del af blokeringsspillet. Ebron er dog en naturlig pass-catcher, og dette vil kunne ses i år.  

Leveon Bell, RB, New York Jets – ADP 46

2019 sæsonen var første sæson hos Jets for Leveon Bell efter hold out fra Steelers i 2018. Bell har måtte vænne sig til en ny virkelighed, hvor den offensive linje til tider kan ligne try-outs fra ”the longest yard”, og hvor Head Coachen ikke er hans største fan.

Linjen er dog blevet opgraderet i år, men så blev Kalen Ballage pludselig traded til Jets. Ballage er oprindelig draftet af Adam Case, da han var i Dolphins, og med Gase og Bells historie er det ikke til at vide hvad der kommer til at ske på RB-positionen i Jets.

Thomas

Marvin Jones, WR, Detroit Lions – ADP 93

Jeg elsker at drafte Marvin Jones i år. Hans ADP har ham til at gå i runde 7, men i de fleste af mine mock drafts og live drafts går han tidligst i runde 8, hvor han er virkelig god værdi.

Han var WR21 i point pr. kamp sidste sæson, kun 1 point efter sin holdkammerat, Kenny Golladay. At kunne få det i runde 7/8 som WR37 af brættet i ADP, er virkelig god værdi, enten til at være din WR3 eller WR4 som kan gå i dit flex flere gange i løbet af sæsonen.

Desean Jackson, WR, Philadelphia Eagles – ADP 166

34 år gammel og kommer tilbage fra en skade i forrige sæson. Det er nemt at forstå hvorfor Desean Jackson runde 13/14 stykker. Men det er også en af grundene til at jeg prøver at få ham i samtlige drafts jeg deltager i. Han er førstereceiver på sit hold (Ertz er stadig #1 target), så længe Alshon Jeffery er ude, og alle rapporter beskriver hvordan Jackson driver gæk med forsvaret og ser fantastisk ud i training camp på trods af sin alder.

Derfor tager jeg et skud på ham hvor end jeg kan komme til det. Han er en spiller der nemt kan bruges som flex i løbet af bye weeks, og skulle han ende med at blive skadet gør det ikke noget, for du har kun spenderet et meget sent draft valg på ham.

Amari Cooper, WR, Dallas Cowboys – ADP 32

Jeg har aldrig været solgt på Amari Cooper i fantasy. Hos Raiders havde han en god periode, men også en periode hvor det virkede som om at han tabte alt der blev kastet i hans retning. Umiddelbart efter skiftet til Dallas virkede tingene til at gå i den rigtige retning, men sidenhen har det igen vist sig at være meget op og ned. Han har nogle store kampe, men han har også kampe hvor han forsvinder helt. Og med helt, mener jeg virkelig helt.

Han var den receiver i sidste sæsons top10 (PPR), der havde flest kampe under 7,9 point i PPR. I uge 6, 11, 12 (hvor han havde 0 point), 15 og uge 16 gav han maksimalt 6,8 point. Det er bare ikke noget man vil se for en spiller der går i midten af tredje runde, og som den trettende WR af brættet. Specielt hvis man er gået RB, RB i de første to runder af draften kan man ikke tillade sig at tage Cooper som sin første receiver, fordi man ikke kan stole på at han leverer uge efter uge. Derfor lader jeg andre tage Cooper, og den rutsjebanetur der kommer med at have ham på sit hold.

Det var anden del af vores ”Elsker, elsker ikke”. Jeg håber I har fået noget inspiration til jeres draft. Husk at I kan følge os og stille spørgsmål eller give kommentarer til os på vores FantasyBoss Facebook eller fange mig direkte på twitter @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister