FantasyNFLWaiver

Waiver wire uge 6

Det var godt nok en nedslagtning af Browns vi fik fra 49ers side til at slutte ugen. Jeg må blankt indrømme at jeg slet ikke gav 49ers nogen chance da sæsonen gik i gang, men de har godt nok vist at deres forsvar er ekstremt solidt, og at deres løbeangreb kan løbe over alle.

Vi er nu på vej ind i uge 6, der er den første uge med fire hold på bye. I denne uge Bills, Bears, Colts og Raiders over. Derfor bliver waiver-artiklen også en smule anderledes i denne uge. Du får selvfølgelig det samme som altid: Waiver targets, dybere ligaer og spillere du kan droppe. Men derudover vil jeg fremadrettet også give dig så mange gode streaming muligheder på QB som muligt hver uge.

Inden vi når til waiver targets, vil jeg huske dig på at kigge om Michael Gallup, Chris Herndon, og evt. Tevin Coleman er tilgængelig på din waiver wire, selvom jeg fortalte dig at du skulle samle dem op i sidste uge. Hvis de er bør de være højeste prioritet.

Gerald Everett, TE, Los Angeles Rams

Prioritet: Høj

En af de få tight ends man kan få derude lige nu på fantasys tyndeste position. Derfor skal han være højeste prioritet hvis ikke du har en af de otte bedste tight ends (Kittle, Ertz, Kelce, Engram, Andrews, Hooper, Dissly, Waller)

Adrian Peterson, RB, Washington Redskins

Prioritet: Høj

Redskins har skiftet træner, og den nye midlertidige træner har udtalt at han aldrig har været en del af et hold der har løbet bolden så lidt som Redskins gjorde under Jay Gruden i denne sæson. Oveni skal rødhuderne møde delfinerne fra Miami, som er blevet løbet over af alle modstanderes running backs. Så Peterson er et rigtig godt flex play i den kommende uge.

Preston Williams, WR, Miami Dolphins

Prioritet: Lav

Generelt bryder jeg mig ikke om at hænge på Dolphins spillere i fantasy i år, men Williams har rimelig konsistent set en del targets og de spiller imod Redskins dårlige forsvar, så i denne uge alene kan han have noget værdi som et flex hvis du mangler hjælp pga. byes.

Jamison Crowder og Robby Anderson, WRs, New York Jets

Prioritet: Medium

Kan nemt være blevet droppet til waiveren pga. Jets mangel på offensiv succes siden Darnold blev skadet. Det lader til at Darnold snart kan være tilbage, da der var tale om at han ikke var så langt fra at spille i den forgange weekend imod Eagles. Når Darnold kommer tilbage forventer jeg især at Crowder får en del værdi igen.

Auden Tate, WR, Cincinnati Bengals

Prioritet: Lav

Greb en TD, hvilket gav ham god flex værdi i den nyligt overståede spilleuge. Han ser gode mængder targets nu hvor både AJ Green og John Ross er ude. Når AJ Green kommer tilbage på et tidspunkt vil Tate miste en del værdi, så det er nu han kan hjælpe dig.

Streaming muligheder på QB (i rækkefølge):

Kirk Cousins, Minnesota Vikings – De spiller imod Eagles, der har svært ved at sætte et rigtigt NFL secondary på banen.

Kyle Allen, Carolina Panthers – Spiller imod Bucs, der har været rimelig gode på forsvaret, specielt imod løbet. De blev kørt over af Teddy Bridgewater.

Jimmy Garoppolo, San Francisco 49ers – Spiller imod Rams, der er blevet brændt af Jameis Winston og Russell Wilson de sidste to kampe.

Dybere ligaer (14 eller flere hold):

Darius Slayton

Byron Pringle

Paul Richardson

Spillere du roligt kan droppe:


Cam Newton

Dolphins spillere der ikke hedder Kenyan Drake eller Preston Williams

Latavius Murray

Wayne Gallman

Baker Mayfield

Det var alt hvad jeg havde til dig for denne uge. Sæt din waiver og held og lykke!

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister