FantasyNFLWaiver

Waiver wire uge 13

Ja men må jo sige at jeg ramte godt og grundigt forbi med Jaylen Samuels. Heldigvis er jeg ikke ene om det, da alle andre waiver artikler også mente han var et godt valg i denne uge. Men hold da op hvor tog vi fejl. Steelers løb bolden 37 gange. Kun to af dem var med Samuels. Generelt er mit takeaway at man ikke kan stole på nogen Steelers spillere i fantasy, udover James Conner (men det kræver at han er helt skadesfri). Deres DST er også rigtig godt med deres resterende kampprogram. Generelt var der ikke mange spillere man kunne samle op fra waivers i den forgangne uge og så få god produktion fra i den netop overståede uge 12. Den eneste var faktisk Jonathan Williams, der gjorde det rigtig godt, så han er værd at kigge efter igen i denne uge.

I forhold til waivers er vi generelt så langt ude nu at der ikke er meget at være begejstret for medmindre nogen har droppet en spiller på din waiver som har været på bye i uge 12 for at få plads til en spiller de skulle bruge i sidste uge. Det kunne måske være Kenyan Drake, Kyle Rudolph eller måske Mike Williams hvis du er ekstremt heldig. Men nu hvor bye weeks er ovre og alle hold spiller resten af vejen, behøver vi heldigvis heller ikke være helt så afhængige af waiver wiren mere. Jeg vil i denne uge prøve at give et par navne der er ejet i mindre end 50% af NFL.com ligaer og som samtidig kan hjælpe dig i

Igen igen vil jeg lige minde dig om at samle dit handcuff til din startende RB op, da det kan gøre en kæmpe forskel i fantasy playoffs hvis din starter går ned med en skade.


Sam Darnold, QB, New York Jets

Har gjort det godt tre uger i streg imod overkommelig modstand. Men det må man også sige at han får de næste to uger, hvor Jets møder henholdsvis Bengals og Dolphins. Sådan som Darnold og Jets angreb har spillet de tre seneste kampe er han er din første prioritet, medmindre du har Lamar Jackson eller Patrick Mahomes. Ja, du læste rigtigt, så gode er hans matchups at han er helt deroppe de næste to uger.

Rashaad Penny, RB, Seattle Seahawks

Chris Carson har fortsat problemer med at holde fast på bolden, og det betød at Penny fik 14 berøringer i uge 12. Vi kommer ikke til at se Penny tage fuldstændig over, men jeg tror mere eller mindre at vi kommer til at se et 50/50 split imellem de to i de kommende uger.

Jay Ajayi, RB, Philadelphia Eagles

Jordan Howard er stadig ikke cleared til at spille så der er mulighed for at Ajayi kommer til at se lidt mere spilletid næste uge, hvis Howard ikke når at blive klar. I sidste kamp fik han 6 berøringer, men med en uge mere på bagen, kan det godt tænkes at Ajayi ser lidt mere arbejde.

Dede Westbrook, WR, Jacksonville Jaguars

Westbrook har været skadet i flere uger, så på bye, og så en dårlig kamp, hvilket betyder at han er blevet droppet til waiveren i flere ligaer. I sidste uge endte han med en OK statline i PPR, der gav ham 14.9 point. I denne uge møder Jags så Tampa Bay, der har været ekstremt dårlige til at dække op i kastespillet, hvilket betyder at Westbrook har en rigtig god matchup i denne uge.

Sterling Shepard, WR, New York Giants

Er endelig blevet sin hjernerystelse kvit, og selvom han ikke havde en god fantasy dag så han god ud ude på banen. Det giver forhåbninger om mere de kommende uger, når Giants har nogle lidt nemmere modstandere på programmet.

Robby Anderson, WR, New York Jets

Har været en del af waiver artiklen et par gange før, dog uden at have gjort særlig stort væsen af sig efterfølgende. Nu har han dog scoret TD i de to seneste runder, og Jets angreb ligner at det har fundet melodien. Med ekstremt gode match ups imod Bengals og Dolphins er det nu man skal trykke på aftrækkeren for Anderson.


Dette var de spillere jeg synes du skal kigge efter i denne uge, da de har mulighed for at hjælpe dig resten af sæsonen, forhåbentlig også med at vinde et mesterskab!

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister