NFL

Top 24 WR Rankings uge 7

Top 24 WR Rankings uge 7

Det er uge 7 af NFL-sæsonen og det er byepocalypse, byemargeddon eller hvad man nu ellers vil kalde det. Det er 6 hold på bye week, og det er gode hold, så der er et hav af gode fantasy spillere der sidder over i denne runde. Dertil er der også en masse skader, så det er tyndt i top24 rangeringerne denne uge.

Det er ikke nødvendigvis alle 24 spillere på alle positioner, som er relevante hvis man f.eks. spiller i en 1QB liga, men spiller man i en SuperFlex eller 2QB liga, så er det meget relevant.

Her kommer ugens Top 24 WR rankings uge 7.

 1. Davante Adams
 2. Tyreek Hill
 3. Cooper Kupp
 4. Deandre Hopkins
 5. Calvin Ridley
 6. DJ Moore
 7. Ja’Marr Chase
 8. Deebo Samuel
 9. Terry McLaurin
 10. Mike Evans
 11. AJ Brown
 12. Courtland Sutton
 13. DK Metcalf
 14. Marquise Brown
 15. Antonio Brown (hvis han spiller)
 16. Robert Woods
 17. Jaylen Waddle
 18. Chris Godwin
 19. Brandin Cooks
 20. Julio Jones
 21. Michael Pittman
 22. Corey Davis
 23. Devonta Smith
 24. Tyler Lockett

WRs positionen ser markant bedre ud end RB-situationen specielt i toppen, men der er stadig flere rigtig gode spillere ude i denne uge, hvilket betyder at den lave ende af WR2 ser rimelig tynd ud.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister