NFL

Top 24 WR Rankings uge 6

Det er uge 6 og den første uge med bye weeks. Derfor kan det være, at der er flere, som godt kunne bruge en håndsrækning. Derfor kommer vi her på FantasyBoss fremadrettet til at give jer en Top 24 rangering på hver af de 4 primære positioner for fantasy football, hver uge.

Det er ikke nødvendigvis alle 24 spillere på alle positioner, som er relevante hvis man f.eks. spiller i en 1QB liga, men spiller man i en SuperFlex eller 2QB liga, så er det meget relevant.

Her kommer ugens Top 24 WR rankings uge 6.

 1. Davante Adams
 2. Tyreek Hill
 3. Cooper Kupp
 4. Stefon Diggs
 5. Ja’Marr Chase
 6. Justin Jefferson
 7. DK Metcalf
 8. Mike Williams
 9. DJ Moore
 10. Deandre Hopkins
 11. Mike Evans
 12. Ceedee Lamb
 13. Diontae Johnson
 14. Robert Woods
 15. Chris Godwin
 16. Terry McLaurin
 17. Marquise Brown
 18. Amari Cooper
 19. Chase Claypool
 20. AJ Brown
 21. Courtland Sutton
 22. Antonio Brown
 23. Keenan Allen
 24. Devonta Smith

Læg gerne mærke til at Deebo Samuel og Calvin Ridley af top receivers begge er på bye her i uge 6. Julio Jones er også værd at holde øje med, da han måske kan spille og er en god mulighed i FLEX, hvis han er klar.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister