NFL

Top 24 RB Rankings uge 6

Top 24 RB Rankings uge 6

Det er uge 6 og den første uge med bye weeks. Derfor kan det være, at der er flere, som godt kunne bruge en håndsrækning. Derfor kommer vi her på FantasyBoss fremadrettet til at give jer en Top 24 rangering på hver af de 4 primære positioner for fantasy football, hver uge.

Det er ikke nødvendigvis alle 24 spillere på alle positioner, som er relevante hvis man f.eks. spiller i en 1QB liga, men spiller man i en SuperFlex eller 2QB liga, så er det meget relevant.

Her kommer ugens Top 24 RB rankings uge 6.

 1. Christian McCaffrey (Hvis han spiller)
 2. Ezekiel Elliott
 3. Derrick Henry
 4. Jonathan Taylor
 5. Austin Ekeler
 6. Najee Harris
 7. Nick Chubb
 8. Aaron Jones
 9. James Robinson
 10. Darrell Henderson
 11. Antonio Gibson
 12. Dalvin Cook (Hvis han spiller)
 13. D’Andre Swift
 14. Joe Mixon
 15. Leonard Fournette
 16. Kareem Hunt
 17. Josh Jacobs
 18. Chase Edmonds
 19. Myles Gaskin
 20. Damien Williams
 21. Darrel Williams
 22. Javonte Williams
 23. Melvin Gordon
 24. Devontae Booker

I denne uge er det selvfølgelig relevant at Alvin Kamara, Cordarelle Patterson og delvist også, at Elijah Mitchell de er på bye. Dertil er Saquon Barkley, David Montgomery og Clyde Edwards-Helaire ude med skader.
Man skal også være opmærksom på McCaffrey og Dalvin Cook, som begge sikkert vil være questionable i denne uge, men begge bør være i ens lineup, hvis de spiller.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter eller direkte til mig på @MadsenThomas.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister