NFL

S, P eller K – Uge 7

S, P eller K – Uge 7

Vi nåede endnu en uge frem i NFL-kalenderen, og efter 6 uger kan jeg personligt konstatere at denne sæson nok bliver den, der kommer til at kræve mest arbejde mht. trades og waiver-arbejde.

Som med alle andre fantasy-spillere, er det selvfølgelig ikke min skyld :-D. Det er jo ikke min alt for aggressive draft strategi, der har doomet mig i flere ligaer. Eller jo, det er det nok. Jeg har i år været nok liiiige kreativ nok med mine rankings, og har fået lagt for mange æg ned i de samme kurve. De kurve hedder blandt andet Michael Thomas, Devin Singletary og Michael Gallup.

Sådan går det nogle gange. Man får inden årets drafts lavet sine rankings, og ender med at investere tungt i spillere, der skuffer en værre end en madpakke, der har ligget 4 timer i ens skoletaske en varm skoledag i august. Thomas er lidt undskyldt fordi han har været så meget i stykker, som han har. Singletary og Gallup er madpakker jeg helt selv har puttet i rygsækken.

Sådan går det nogle gange, og det er nok desværre ikke sidste gang, jeg som fantasyspiller, får hypet en spiller for meget op.

Hele denne uges S, P eller K vil i denne uge derfor omhandle sådan en spiller. En spiller hvor mange fantasymanagers allerede har investeret mange af deres sparepenge i form af trades og waiver budget. Spilleren er Antonio Brown.

Brown har i denne uge skrevet kontrakt med Tamba Bay Buccaners, og vil efter en overstået karantæne være klar til at tørne ud for Bucs.

S, P eller K – Antonio Brown Edition

Sandhed:

Antonio Brown bliver en solid spiller for Bucs i 2020, og fantasy managers vinder kampe på grund af ham?

Her har jeg før fået at vide at jeg er et indebrændt Steelers fan, når jeg udmelder et stort fedt NEEEJ. Det kan meget vel være sandheden at jeg er indebrændt, men det er mere på grund af Liverpools skadeshelvede, og det faktum at jeg hver morgen sidder i 40 minutters morgentrafik.

Brown har under hans karantæne postet en masse work out videoer, hvor han træner med forskellige spillere. Dette er typisk med 3-4 spillere til stede. Dvs. en QB, en CB og måske en safety af en slags.

Dette ville være fint til off season, men vi er dybt inde i sæsonen, og Brown har ikke trænet med en O-line, spillere af NFL-kaliber eller med fuld kontakt. Alt dette skal han først i gang med nu + at han skal lære en ny play book. Vi aner ikke om Brown stadig har farten og brakes/cuts til at lave nok separation til corner backs, hvilket er en stor del af hans spil.

Brown er kun 178 cm høj, og er derfor afhængig af at kunne skabe afstanden til modstanderne, da han ikke kan Moss’e folk som de større receivere kan.  Lig dertil at Brown er 32 år gammel, og har spillet 1 NFL-kamp siden 23. december 2018

Udover dette kan han først spille med fra uge 9, da hans karantæne endnu ikke er overstået. Jeg ser ikke Brown blive en faktor i år, hverken i generel NFL-regi eller fantasy.

Procent:

Hvad er procentchancen for at udtrykket ”Antonio Clown” skal i brug igen?

Den vil jeg sætte til 85%. Brown har haft store off field problemer igennem hans karriere med anklager om krænkelser, hans 42 udmeldinger omkring hans pension, og hertil kommer så den mængde af svinere, der er blevet sendt efter diverse spillere, trænere, organisationer, maskotter og hotdog-stande.

Det virker desværre til at Brown har nogle dæmoner, han skal have bearbejdet, og jeg tror ikke på at han har haft dette nok i fokus under hans karantæne. Jeg tror ikke der skal komme mange kritiske kommentarer før Brown vil forsvare sig med rants på sociale medier.

Det virker til at Brown har følelserne siddende udenpå tøjet, og så tager det desværre ikke lang tid at få dem ufiltreret ud på internettet via sociale medier. Havde Brown levet i 90erne, og haft en telefon der vejede lige så meget som han ego, ville han være meget bedre beskyttet imod, ja ham selv.

Konsekvens:

Antonio Browns ankomst til Bucs vil skade andre fantasy relevante spillere på holdet?

Buccaneers har et solidt angreb anført af the grand old man – Tom Brady. På receiver siden finder man Mike Evans og Chris Godwin, der begge 2 er pro bowl kaliber spillere. Rob Gronkowski kom til holdet i off-season, og efter han fik brugt de første 4-5 uger på at ryste de værste Mardi gras tømmermænd ud af kroppen, så er han stille og roligt begyndt at ligne den Gronk vi alle kendte i New England.

I løbeangrebet finder man Ronald Jones og Leonard Fournette. Sidstnævnte kom ligeledes til Bucs i denne sæson, dog noget senere, da skiftet skete op til sæsonstart.    

Hvordan passer Brown så ind i alt dette. I forhold til fantasy skader dette alle spillere på nær Tom Brady. Der vil komme flere tunge receiver sets med et højt antal receivere på banen. Dette tager bolde væk fra Jones og Fournette i løbespillet. På grund af disse receiver sets vil Gronk skulle blokere mere, og vil derfor miste targets. Goodwin og Evans vil naturligt miste targets til Brown, hvis der er flere receivere på banen.

Jeg ser ingen vindere her. Den eneste der på papiret vinder, er Tom Brady, der får et mål mere at kaste efter. Det kræver dog at Brown griber de targets han får tildelt, hvilket jeg allerede har givet udtryk for, ikke kommer til at ske i år.

Med alt dette sagt håber jeg Brown får styr på hans karriere igen, og han igen kommer til at ligne den spiller vi alle nød at se spille. Dog ser jeg tidligst dette ske i 2021 sæsonen.

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister