Ikke-kategoriseret

Waiver wire uge 16

Vi skal til det. Den sidste uge i fantasy-sæsonen for størstedelen af fantasy-spillere. Uge 16 markerer for de fleste ligaer enden, da uge 17 kan være helt horribelt i fantasy, hvis hold der er gået videre til playoffs i NFL sidder en eller flere af deres startere.

Men bare fordi det er uge 16 og de fleste af jer ikke har brug for at samle nye spillere op, så kan det være at nogen i jeres ligaer stadig har brug for en spiller der skal fylde et huld efter en skade eller har brug for en mulighed de kan streame.

Selv hvis du ikke skal bruge en ny spiller kan du eksempelvis droppe dit handcuff og samle en spiller op, bare for at din finale modstander ikke får ham. Det er lidt et douche-move, men det handler om at vinde.

I får selvfølgelig endnu en omgang waivers til at hjælpe jer i uge 16.


Breshad Perriman, WR, Tampa Bay Buccaneers

Oven på en kamp med 3 touchdowns giver det her lidt sig selv, men Bucs var uden Mike Evans, og under sidste rundes kamp gik Chris Godwin også i stykker. Første udtalelser tyder på at Godwin misser i hvert fald en uge, hvilket betyder at Perriman vil være Bucs WR1.

Mike Boone, RB, Minnesota Vikings

Med Dalvin Cook skadet og forventet at misse uge 16 og Alexander Mattison der var ude i den forgangne uge, kan Boone ende med at trække læsset for Vikings. Det betyder potentielt masser af berøringer. Volume is king.

Greg Ward Jr., WR, Philadelphia Eagles

Havde sin ‘break-out’ kamp for Eagles i weekenden, og har været den eneste Eagles receiver der har set ordentlige targets. Han har 18 targets over de sidste to kampe.

Tyler Higbee, TE, Los Angeles Rams

Har haft tre kampe i træk med over 100 yards. Kun to andre Tight Ends i historien har gjort det: Travis Kelce og Jimmy Graham (for Sains).

Jacob Hollister, TE, Seattle Seahawks
Han spiller imod Cardinals der er det dårligste hold imod TEs. Ricky Seals-Jones scorede to TDs imod Cardinals for Browns. Hollister er et must-start I fantasy i uge 16.

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister