Ikke-kategoriseret

Ugens stjerneskud – uge 13

Ugens stjerneskud – uge 13

Uge 12 – opsummering

Vores sidste uges stjerneskud var wide receiver, Russell Gage Jr hos Atlanta Falcons. Vi valgte Gage Jr. idet Julio Jones var skadet, hvilket gjorde at Gage Jr. ville være deres anden wide receiver bag Calvin Ridley.

Det blev dog ikke til det store for Gage Jr. og han sluttede kampen af med 3 receptions for 34 receiving yards og 6,4 fantasty point (PPR-scoring) hvilket er ret skuffende.

Uge – 13

Vi har valgt rookie running back, J.K Dobbins som vores uges stjerneskud.

Dobbins blev taget i anden runde af årets draft af Baltimore Ravens, og har vist gode takter. Han løber i gennemsnit 5,3 yards per gang han får bolden, og har scoret 3 touchdowns i sæsonen, samt han deltager også i pasningsspillet med 103 receiving yards.

Han har dog delt løbespillet med Mark Ingram og Gus Edwards, hvilket har ødelagt hans fantasy værdi i år en del, men vi glæder os rigtig meget til at se ham næste år, hvor Mark Ingram er højst sandsynligt væk.

Ravens skal spille imod et dårligt Dallas Cowboys forsvar der tillader mange point til running backs, så der er en chance for at Dobbins præsterer og scorer mange fantasy point, og især nu hvor Mark Ingram er stadigvæk på COVID-19 listen.

Andre “under-the-radar” spillere:

  • Michael Pittman Jr. , wide receiver hos Indianapolis Colts
  • Robert Tonyan, tight end hos Green Bay Packers
  • Devontae Booker, running back hos Las Vegas Raiders

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister