FantasyIkke-kategoriseret

Krystalkuglen: Uge 9

Fra 10 til 100 på en uge

Waiveren er stedet hvor man vinde sin fantasyliga. Der er mange hold der i fantasy-regi har lavet comebacks pga. hårdt arbejde på waiveren. Selv langt inde i sæsonen kan det lade sig gøre at finde lidt guld derude. I denne uge skal der derfor laves et lille eksperiment. Det går i alt sin enkelhed ud på at sammensætte et fantasyhold af spillere, der er ejet i under 10% af alle ligaer, og som samtidig gerne skulle lave over 100 point i NFL.com’s standard scoringsmetode, som er PPR. Det bliver sgu nok lidt en presbold, men kuglen giver det et skud.

Nok snak. Lad os komme i gang.

QB: Mason Rudolph – ejet i 6.7% af alle ligaer

Rudolph er tilbage efter hans tur i hjernerystelsesprotokollen <– det ord ser sgu forkert ud på dansk, men nok om det. Han startede noget sløvt imod Dolphins, og ved 14-0 til delfinerne lignede det at Steelers havde glemt at de ikke har et førsterundevalg i næste års draft, og prøvede om det der tanking også var noget for dem. Rudolph fik dog rystet rusten af, og fik sat nogle solide drives sammen. Steelers møder Colts i denne uge, der er en blød mellemvare i forhold til forsvar imod kastet. Rudolph spiller bag en af de bedste offensive linjer i ligaen, og derfor er han min mand på QB.

RB1: Alexander Mattison – ejet i 8.2% af alle ligaer

Vikings har et virkeligt solidt løbeangreb i år bestående af Dalvin Cook og Alexander Mattison samt en virkelig god offensiv linje. Deres modstander Chiefs har et virkeligt sløjt løbeforsvar og QB-situation der hedder enten: Mahomes med et noget tvivlsomt knæ, eller Matt Moore. Udover dette er Vikings forsvar i stand til at lukke de fleste hold ned. Jeg kan nemt se et scenarie som sidste uge, hvor Vikings kommer foran, vælger at dræne uret med løbet, og sparer Cook i den udstrækning det kan lade sig gøre. Dette åbner op for Mattison, der vil skrabe +10 point hjem til krystalkuglens eksperiment.

RB2: J.D McKissic – ejet i 0.4% af alle ligaer

Den her bliver lidt mere et sats. I sidste uge blev Detroits RB snaps fordelt mere ligeligt end mælkerationerne i Sovjetunionens kommunistiske storhedstid. Jeg har dog valgt McKissic, da han ligner det foretrukne RB valg på passing downs. Ingen ved hvordan Detroits Commitee vil se ud i denne uge, men når jeg leder efter point i et PPR format, så vælger jeg at går med J.D.

WR1: Cole Beasley – ejet i 8.3% af alle ligaer

Beasley er ligesom min gamle plæneklipper. Den er måske ikke så flashy, men den starter hver gang, og efterlader et hæderligt resultat. Beasley har scoret i de seneste 2 kampe, og får masser af Red Zone snaps. Bills møder i denne uge Redskins, der virker som plæne Beasley også godt kan slå.

WR2: David Moore – ejet i 0.2% af alle ligaer

Ligesom med McKissic bliver det her lidt en hail mary. Seahawks møder i denne uge Bucs, der er notorisk ringe imod kastet. Lockett og Metcalf er de klare førstevalg på receiver-postitionen, og med Josh Gordon på vej i det mix, kan dette være sidste uge Moore har nogen form for fantasy relevans i 2019. Gordon er dog tidligst klar til kamp i uge 10, og krystalkuglen mener derfor, at den sidste værdi skal trækkes ud af Moore nu. Han spiller ca. halvdelen af de offensive snaps, og imod Bucs kan det antal være rigeligt til at skaffe nok fantasy point til dette ”best of the rest” hold.

TE: Cameron Brate – ejet i 7.8% af alle ligaer

Efter O.J Howards skade er Brate ny startende Tight end hos Bucs. De møder i denne uge et, på papiret, stærkt Seahawks forsvar. De dækker dog semi elendigt op imod Tight ends, og derfor ser krystalkuglen dette som det bedste match-up.

Flex: DeVante Parker – ejet i 4.2% af alle ligaer

Ja, en enkelt Dolphins spiller skal der da være plads til. DeVante Parker har spillet sig stille og roligt i form, og sammen med Preston Williams er de angrebet i Miami. Miami møder i denne uge Jets, der er lidt som en salatpizza mht. at forsvare kastet. De prøver, men der er sgu alligevel et eller andet, der ikke helt fungerer. Krystalkuglen håber at Parker kan finde en 30-40 yards og en TD.

K: Austin Seibert – ejet i 1.7% af alle ligaer

Manden er, siden han trådte ind i ligaen, perfekt på field goals og har ”kun” misset 2 extra point for Browns. Han møder i denne uge Broncos, der tillader anden flest point af alle hold til kickere. Dette er grund nok til at krystalkuglens valg falder på ham i denne uge.

Defense: New York Giants – ejet i 4.6% af alle ligaer

Den her var nok den sværeste, og så igen lidt lige til. Jeg brugte længe på at finde de forsvar, der er ejet i under 10% af ligaerne. Der var ikke mange, da der er utrolig stor spredning på ejerskabet af forsvar. Samtidig skulle jeg helst ikke spænde ben for holdet, ved at få 2 positioner til at spille imod hinanden. Valget faldt på Giants, der spiller imod Cowboys. Jeg sætter min lid til at Cowboys private kok glemmer at vaske hænder, og får smidt en god gang omgangssyge igennem omklædningsrummet.  

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister