Ikke-kategoriseret

Køb og sælg

Så blev uge 2 spillet, og der er var mange højt scorende kampe, masser af point, hvis du er 0-2 så er der ikke nogle grund til at gå i panik.

Uge 2 var også en uge med mange skader og også ti del store stjerner, Big Ben er på IR, Brees er ude i 6 uger, Sam Darnold er ude i op til 5 uger og Cam Newton har forværret sin fod skade, og er nu tvivlsom til uge 3.

Hvis man har to gode QB så er det nu en god idé at sælge højt.

Det er en god idé at følge med i hvem Dolphins møder om to uger, hvis man spiller med DST så er dem der møder Dolphins et godt bud, og er sikkert et højt Waiver pick up, men hvis man tager det der møder dem næste uge så slipper man for at kæmpe om at få dem. Det samme kunne gælde QB, så kig efter Chargers DST og Phillip Rivers denne uge.

Sælg

Devonta Freeman

Han har ikke set god ud, denne sæson. Han har kun fået 8 og 11 løb med bolden, men har fumblet en gang. Det ser ud til at Ito Smith for en del af arbejdet, snaps fordelingen har været 80 til Freeman og 62 til Ito. Alt dette sammen med at Falcons OL har haft skader og ikke set god ud.

I de næste 5 uger møder de Titans, Texans, Cardinals, Rams og Seahawks og så en Bye week. Det er ikke et godt schedule for en RB.

Dette kan være sidste chance for at sælge Freeman på hans navn, før Ito tage over.

John Ross

Ross er WR nr 2 I PPR og nr 1 i standard, så hvorfor sælge ham.

Bengals møder Bills denne weekend, det er et godt forsvar denne sæson, og har lukket ned WR på ydersiden.

AJ Green kommer tilbage, og det vil nok betyde at Ross kommer til at få færre targets.

Uge 6 til 10 bliver det Ravens to gange, Jaguars, Rams og en Bye week, det schedule er meget hårdt for Bengals.

Så jeg ville sælge høj på Ross nu, hvis der er nogle der tro han kan forsætte, man skal ikke bare sælge, fordi han kan sagtens være WR 2 på dit hold, eller en flex.

Greg Olsen

TE nr 9, han er kommet fantastisk tilbage fra sin skade, og han ser ikke gammel ud.

Han har spillet godt.

Men han er 34 og er blevet skadet meget de sidste år.

Så er der Cam, der ikke ser klar ud, hans kast ser helt forkert ud, han løber ikke.

Så denne uge er hans skade fra Preseason blevet værre, så han er tvivlsom til denne weekend, og Will Grier er rookie taget senere i NFL draften, så regner ikke med at han kan holde dette angreb kørerne.

Jeg ville sælge ham, og hvis han er din eneste TE, ville jeg streame resten af sæsonen.

Køb

Justin Jackson

Chargers savner ikke Melvin Gordon, men det er vigtigt at huske hvis man køber Justin at Gordon nok kommer tilbage i uge 10, men hvis han gør det så er spørgsmålet om han er i football form, og om han kan holde sig skadesfri.

Ekeler havde 17 løb for 60 yards i denne uge, i uge 4 har de Dolphins der efter sælg sælg sælg Ekeler, da han er blevet hjulpet af deres schedule.

Justin havde 7 løb for 59 yards han ser meget mere effektiv ud som RB, Ekeler vil klart stadig havde meget arbejde, da han er det bedste til at gribe bolden.

Men Justin er bedre til at løbe bolden og Ekeler har det med at blive skadet.

Derfor ville jeg købe Justin nu, man skal ikke bruge ham denne uge, men næste uge mod Dolphins, ja der skal alle jo startes mod.

Juju Smith-Schuster

Ben Roethlisberger er blevet skadet og er kommet på IR, dette skader klart Juju, men så heller ikke mere.

Jeg tro der er en chance for at købe billigt nu, og Mason Rudolph kunne være en helt okay QB og så kan det være et steal.

Han kommer nok ikke have den værdi man draftede ham til, men han kan stadig være en WR 2 men WR 1 upside.

Even Engram

Det bliver ikke let. Han er den næst bedste TE de to første uger, men han skuffede i uge 2, og nu er Eli bænket og Daniel Jones kommer til at starte.

Det er nu man har en lille chance for at købe, det kan være nogle er lidt nervøse for ny QB og en dårlig uge. Men Giants har bare ikke andet end Engram og Barkley, og en rookies QB bedste ven er en god TE, så jeg regner med at Engram kommer være TE top 4 resten af sæsonen.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister