FantasyIkke-kategoriseret

Fantasy Powerrankings

Preseason uge 1.

Hvad forstås ved en powerranking? Direkte oversat er det et formbarometer! Et formbarometer kan være mange ting og det er meget individuelt hvordan vi ser sådan et. Vi har mange forskellige meninger og det er her vi altid kan få en god dialog om hvad vi generelt synes om holdene. I den regulære sæson, kommer det til at være en powerranking på holdenes statistikker og hvilke hold der scorer mange point osv.

Preseason – hvad er det for en størrelse?

Selvom Preseason er en mærkelig størrelse og vi ofte ikke ser vores største helte i aktion, så vil jeg da prøve at komme med en top 5 over hold samt et hold i skammekrogen. Her i preaseason kommer det nok mest til at handle om hold der har spillere, som kan gå hen og blive ”sleepers” i DIN liga! Jeg kommer ikke til at gå meget ind i statistikker her i preseason, men mere på præstationerne med starters og spillere der kan være interessante som håndjern på din stjerne!

Nr 1: Cleveland Browns

Jeg kan ikke komme uden om Cleveland Browns. Whau første drive af Baker Mayfield, Nick Chubb, backup Dontrell Hilliard gjorde det onde på første drive og så læg Odell Beckam, Landry og Ndjuko til. Selvom Odell måske døjer med småskader, så har de Rishard Higgins til at gå dybt hvis han er væk. Jeg kunne sagtens drafte Hilliard og Higgins, sidst i draften som dybe sleepers.

Nr. 2: Kansas City Chiefs.

Nu er jeg jo Bengals fan, og da Pat Mahomes trådte på banen med hans tropper, er vi vidne til et højeksplosivt angreb med mange våben. Mahomes kan kaste og løbe hvis han vil. I Travis Kelce, har Mahomes et sikkert våben, men alligevel viser han, at det nærmest er lige meget hvem der står på kanterne og hvem der står i backfield. Alle har chance for at score en del point i dette angreb, så hold øje med Rb kampen imellem Damien Williams, Carlos Hyde og Darwin Thompson samt Mecole Hardman’s udvikling.

Nr. 3: Minnesota Vikings.

Endnu et hold der scorede mange point. Først og fremmest leverer Kirk Cousins et fejlfrit drive, hvor han leverer til Adam Thielen og Kyle Rudolph. Ud over det, har de umiddelbart fundet deres backup til Dalvin Cook, hvis han skulle gå i stykker igen, i Alexander Mattison.

Nr. 4 Tampa Bay Buccaneers.

Det er ingen hemmelighed imellem mine venner at Jameis Winston i Bruce Arians angreb er en potentiel gave til fantasy football. Jeg er vild med Winston og den upside det gir at deres forsvar er så ringe. Efter første preseason kamp leverer han varen og med Chris Godwin som endestation er det 2 spillere som vi kommer til at se mange targets imellem. Men også Ronald Jones II ser ud til at trives i Bruce Arians offence. Og hov – hør lige jeg har slet ikke nævnt OJ Howard eller Mike Evans………..

Nr. 5 Cincinnati Bengals

Det femte hold var lidt svært at finde ud af hvad skulle være, og nu kommer der sikkert kommentarer som – Ja du har farvede briller på og der er da mange der scorede flere point end det hold, men summa sumarum, så leverede Andy Dalton et langt drive. 14 spil og 7 point på tavlen UDEN Joe Mixon, AJ Green og alle de andre backup RBs du måske ville tage chancen på sent i draften. Men udsigten til at Mixon kommer til at få meget at lave ser god ud på både løb og passing game. Så en jeg også tror får sit breakout year i Bengals land er Auden Tate. Han er et red zone monster…..

Jeg kunne også her have taget fat i Arizona Cardinals og Kyler Murray – men Jeg synes nu Dalton og Co. Så mere spændende ud.

Skammekrogen: Washington Redskins.

Ja her synes jeg virkelig der intet var at råbe hurra for overhovedet. Sorry Redskins, men der er vitterligt intet fantasy football over det hold. Ingen spiller viste noget overhovedet. Hvem kan levere noget fantasy wise, fik vi absolut ingen indikationer om. Så Redskins – i topper listen over de dårlige hold.

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister