Ikke-kategoriseret

FA Team Needs – AFC & NFC North

Vi er nået til den tredje udgave af artikelserien Free Agency Team Needs. I dag skal vi kigge på North-divisionerne.

Men først tager vi lige en kort oversigt over at par nyheder der er kommet siden sidste artikel. Den største og vigtigste nyhed, er at NFL og Spillerforeningen har vedtaget en ny Collective Bargaining Agreement (overenskomst). Den kan du læse mere om her, hvis du vil. Der er også kommet nyheder om diverse spillere der er blevet franchise tagged, og et par forlængelser er også blevet offentliggjort her til aften. Hunter Henry er blevet tagged af Chargers og Ryan Tannehill har underskrevet en ny stor kontrakt med Tennessee Titans (hvilket formentlig betyder at Derrick Henry bliver tagged). Det lader også stadig til at det er planen at Free Agency skal begynde nu på onsdag, d. 18. marts, og det er lovligt for holdene at tale med spillere fra i morgen, mandag d. 16. Men dette kan selvfølgelig stadig nå at ændre sig.

Det var kort et par nyheder, så lad os komme videre i teksten.

Vi har indtil videre gennemgået FA Team needs for AFC og NFC South og East, som du også kan tage et kig på hvis du ikke har læst dem endnu.

Hvis du derudover er interesseret i at vide mere om hvad Free Agency er og hvad regler der gælder, kan du finde en rigtig fin gennemgang af det på Gulklud.dk, her.


AFC North


Baltimore Ravens

Team Need: WR

Ravens var det hold der løb bolden mest i sidste sæson, og jeg tror det kommer til at fortsætte. Samtidig brugte de deres TEs rigtig meget i kastespillet, og derfor var deres receivers ikke særlig involveret i angrebet. For at deres angreb kan blive ved med at udvikle sig, føler jeg at Ravens skal have en trussel mere på receiver-positionen. De har godt nok Marquise Brown allerede, men endnu en receiver ville være godt for dem, så de kan flytte nogle flere af forsvarets spillere ud af ”boksen” så der ikke er er så mange forsvarer tæt på line-of-scrimmage.

Jeg ser dem kunne gå to veje her. De kan enten tilføje endnu en dyb trussel til at spille modsat Brown, så forsvaret konstant skal have fokus på et eventuelt dybt kast. Dette bør kunne få flere forsvarer ud af boksen.

Hvis jeg skulle vælge, ville jeg dog gå med en ”possession”-receiver, der kan gøre det godt ind over midten af banen, og måske samtidig være en trussel nede i endzone enten ved at løbe gode ruter, eller fordi der er tale om en stor receiver. Jeg kommer til at smide en massiv curve-ball her, og siger at det kunne være Antonio Brown. Han kommer næppe til at være en del af free agency, men hvis han melder sig på banen senere i offseason, efter hans retsager er overstået og hvis han ikke ender med at få en lang karantæne af NFL, kunne han være interessant for Ravens. En chance for at spille imod Steelers, og samtidig kunne lære sin nevø, Marquise, nogle tricks, tror jeg vil kunne lokke Brown til for en rimelig pris, hans seneste år taget i betragtning. Hvis ikke Brown, kunne det være interessant for Ravens at kigge imod en veteran som Dez Bryant.


Cincinnati Bengals

Team Need: TE

Tyler Eifert er free agent, og samtidig tyder alt på at det er blevet tid til en ny QB i Cincinnati. Joe Burrow kommer med høj sandsynlighed til at blive det første valg i årets rookie-draft. Selvom der er store mangler på den offensive linje, kunne det give mening for Bengals at signe en TE. Selv hvis de forhandler en ny kontrakt med Eifert mener jeg ikke at han er svaret for dem, både pga. af hans skader og hans faldende niveau. Bengals har en rimelig mængde salary cap at lege med, og derfor kunne de gå efter Austin Hooper. Hooper minder ret meget om Tyler Eifert da han var på toppen, og det ville være en god parring for Joe Burrow at have en god ung TE at kaste til over de første mange år af hans karriere. Samtidig tror jeg også at det ville være et af de bedre landing-spots for Hoopers værdi.


Cleveland Browns

Team Need: TE

Det er jo ikke ligefrem fordi, at Browns mangler offensive våben. Og de har også David Njoku som deres startende TE, så de mangler ikke en TE der kan gribe bolden. I virkeligheden er det som Browns mangler mest, offensive linjemænd til at beskytte QB Baker Mayfield. Kan den offensive linje samtidig forbedres i løbespillet vil det være ekstremt godt for alle Browns spillere i fantasy.

Men da O-line ikke kan vælges i fantasy, har jeg valgt at gå med en TE her. Det bliver på ingen måde et sexet valg, da holdet allerede er fuldt af våben. I stedet ser jeg Marcedes Lewis som værende den bedste signing Browns kan lave på en skill-position i forhold til fantasy. Lewis er en af ligaens bedst blokerende Tight Ends, hvilket kan hjælpe både til at beskytte Baker Mayfield, og samtidig hjælpe et hold jeg forventer kommer til at løbe bolden rigtig meget nu hvor Kevin Stefanski er blevet ny head coach.


Pittsburgh Steelers

Team Need: RB

Den her er måske lidt kontroversiel fordi, at holdet tydeligt kommer til at mangle en TE i free agency, og draften er ikke særlig dyb på positionen. Men jeg føler at Steelers primært bør være et løbehold i den kommende sæson. QB Ben Roethlisberger har været ude en hel sæson så vi ved ikke hvordan han kommer til at gøre det nu hvor han kommer til at være 39 år gammel i den nye sæson. Holdets startende RB, James Conner, har været en del skadet over de sidste to sæsoner, så det kan ikke udelukkes at han bliver det igen.

Og Steelers har et rigtig stærkt forsvar, så for at holde dem friske vil det give mening at løbe bolden en del, også når man tager deres ret gode offensive linje ind i linningen. Derfor synes jeg at Steelers bør signe Lamar Miller. Han har vist sig at være mest effektiv når han deler, og jeg tror også det vil være godt for James Conners effektivitet og helbred at han ikke skal bære det tunge ansvar for løbeangrebet alene.


NFC North


Chicago Bears

Team Need: TE

For Bears ser jeg det helt store hul være på deres TE-position. Trey Burton har ikke fået succes siden sit skifte fra Eagles, og Matt Nagy havde stor succes med brugen af TEs da han var offensiv koordinator i Philadelphia.

Bears er en af de hold med mindst cap space, så derfor kommer de ikke til at gå ud og spendere ret meget i FA. Jeg kunne godt se Bears tage en chance på en veteran. Der er specielt to spillere der har haft meget succes i ligaen tidligere, som har været plaget af skader de seneste par sæsoner, og som derfor ikke bør koste ret meget. Jeg tænker her på Jordan Reed eller Delanie Walker. Begge er habile muligheder som bør kunne fås billigt. Reed minder typemæssigt en del om Zach Ertz der blev en stjerne dengang Nagy var hos Eagles.


Detroit Lions

Team Need: RB

Lions er faktisk udmærket besat på deres skill-positioner, og de har Stafford på QB, så derfor ser jeg det primære sted hvor de mangler en tilføjelse som værende på RB. Der er ikke fordi jeg ikke kan lide Kerryon Johnson, men han har været ret meget skadet siden han kom ind i ligaen, og derfor synes jeg det giver mening for Lions at hente en RB. Den RB jeg har mit øje på til Lions kunne være Melvin Gordon. Jeg har godt nok sagt at han også ville være et godt fit på andre hold, men jeg mener også at han ville passe godt ind hos Lions, da han kan gøre det både i løbe- og kastespillet, og med Kerryons skadehistorie har de i Detroit bare brug for en mere stabil RB.


Green Bay Packers

Team Need: WR

Der har været rigtig meget tale om at Packers vil gå hårdt efter Austin Hooper i free agency, for at Rodgers kan få en talentfuld TE at kaste til.

Kigger vi historisk, så har Rodgers bare aldrig været ekstremt glad for at kigge efter sin Tight End, så jeg tror ikke at det vil være et godt match imellem hold og spiller. Samtidig har jeg forhåbninger om at Jace Sternberger kommer til at se mere spilletid hos Packers i den kommende sæson.

Nej, jeg synes at det sted Packers bør kigge er på WR positionen, hvor de mangler en ordentlig andenviolin til Davante Adams. Hverken Marquez Valdes-Scantling eller Geronimo Allisson har været noget særligt, og selvom Allen Lazard tog et skridt frem i sin udvikling sidste sæson, føler jeg at der stadig er plads til en WR. Samtidig tror jeg det vil klæde dem at få noget mere fart på WR-positionen, da de primært har lidt tungere WRs. Jeg tror ikke de har pengene til at betale Robby Anderson, som jeg forventer får en ret stor kontrakt selvom han har begrænset produktion i sin karriere. I stedet ser jeg en spiller som Taylor Gabriel være et rigtig godt fit hos Packers. Han er hurtig, specielt på de første meter og kan bruges lidt som en gadget-spiller på screens og korte ruter hvor han kan bruge sin fart til at komme forbi den første modstander.


Minnesota Vikings

Team Need: WR

Det er som sådan ikke fordi Vikings mangler spillere. De har deres primære offensive våben på plads, og ikke særlig meget cap space, selv efter de har fyret Xavier Rhodes og Linval Joseph. Hos Vikings har de allerede to etablerede receivere i Stefon Diggs og Adam Thielen, men de mangler lidt en tredje mulighed, der hedder ikke Laquon Treadwell eller Olabisi Johnson, så deres kastespil hænger mindre på Thielen og Diggs. Uanset hvem de ville hente, er det ikke en der kommer til at blive en fantasy-stjerne, men jeg kunne godt tænke mig at de hentede en spiller som Demarcus Robinson eller Kendrick Bourne, der begge ville kunne blive et OK flex play under bye weeks hos Vikings.


Det var North-divisionernes team needs, og de spillere jeg mener passer ind til hvert holds omstændigheder.

Jeg er tilbage på tirsdag med sidste artikel i FA Team needs-serien, hvor vi også kommer til at samle op på de nyheder der måtte komme ud imellem nu og tirsdag..

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister