FantasyFree Agency

FA Team Needs – AFC & NFC East

Velkommen til vores seneste artikel-serie: Free Agency team needs (eller bare Team Needs herfra).

Rookie combinen er bag os, og Kim har skrevet en artikelserie hvor du kan se hvilke kommende rookies der gjorde det godt og hvem der gjorde det skidt til årest NFL Combine. Hvis du ikke har læst dem endnu, kan du her finde hans artikler om henholdvis TEs, QBs, WRs og RBs.

 Efter Combine, er det næste punkt på dagsordenen for NFL-holdene Franchis tag perioden, der er i gang lige nu og løber til 12. marts, efterfulgt af Free Agency (herefter kaldet FA). Begge perioder er selvfølgelige vigtige for fantasy, men specielt Free Agency er spændende, fordi det kan betyde op- eller nedgraderinger for flere spillere i fantasy hvis de bliver på et hold, finder et nyt hold, eller deres hold henter mere konkurrence ind på en spillers position.

Franchise tag-perioden er den periode hvor hold kan bruge deres franchise tag (man har ét hver sæson der kan bruges på en spiller), hvilket betyder at den taggede spiller bliver på holdet. Franchise tagget koster ofte en del penge, da lønnen er fastsat på et gennemsnit af de 5 bedst betalte spillere på den position som den taggede spiller spiller. Free Agency-perioden er den periode hvor spillere der står uden kontrakt, og ikke er blevet tagget af deres hold, kan mødes med andre hold og diskutere kontrakt, for til sidst at skrive under med et nyt, eller det samme, hold. Der er lidt dybere regler involveret i FA, men det er lige nørdet nok til at vi går ind på det her, vi er her jo for fantasy. Hvis du virkelig gerne vil vide mere om reglerne for FA, foreslår jeg at du tjekker Gulklud.dks artikel om det her.

Fordi FA-perioden kan have så stor indvirkning på fantasy, har vi på FantasyBoss valgt at lave en lille optakt til FA-perioden, der starter 18. marts. Inden FA starter, vil vi give jer fire artikler der tilsammen kommer til at beskrive hvilken position, der er relevant for fantasy, som hvert hold i NFL kan bruge en opgradering på igennem FA. Artiklerne vil være det således op at vi kigger på både en AFC og en NFC division i hver artikel. Det betyder at vi udelukkende kigger på de spillere der er tilgængelige på markedet i den kommende periode. Derfor har vi ikke rookies med i disse overvejelser.

Ud fra de mangler vi lister for holdene, kan FA sandsynligvis også give et praj om hvordan holdene har tænkt sig at agere i draften. Hvis et hold ikke udfylder en mangel igennem FA er det nok fordi holdet vil prøve at bruge draften til at fylde det behov.

Hvis du vil læse den første artikel hvor vi har taget South-Division, så kan du se læse den her.

I denne artikel fortsætter vi med East -divisionerne i begge conferences.

AFC East

New England Patriots

TEAM NEED: TE

Der er lidt usikkerhed om Tom Brady kommer tilbage til Patriots næste sæson, men jeg går ud fra at de bliver enige om en ny kontrakt til Brady.

Efter R. Gronkowski stoppede karrieren har Patriots savnet en god tight end, og for at give Tom Brady de bedste arbejdsbetingelser så mener jeg at de skal ud og skrive under med en spiller som Austin Hooper.

Buffalo Bills

TEAM NEED: WR

Buffalo Bills kom i playoffs for anden gang i træk sidste sæson, og der er ikke meget der skal til for at de kan komme endnu dybere i playoffs.

Deres største mangel på holdet er på wide receiver, hvor de egentlig kun har John Brown og Cole Beasley. Derfor skal de ud og skrive under med en wide receiver, og jeg vil gerne se dem gå efter den absolut største wide receiver der kunne ramme FA markedet, Amari Cooper.

New York Jets

TEAM NEED: WR

Ligesom Bills, så mangler Jets også en wide receiver og især hvis de ikke bliver enige med Robby Anderson om en ny kontrakt.

En spiller som Emmanuel Sanders kunne være en spiller som Jets ville gå efter i FA. En ganske fin spiller der tidligere har arbejdet med træner Adam Gase, da de var i Denver Broncos sammen.

Miami Dolphins

TEAM NEED: RB

Man kunne argumentere for at alle de offensive positioner på Dolphins hold skulle opgraderes, undtaget tight end positionen da jeg tror Mike Gesiciki bliver god for dem.

Dolphins kommer højst sandsynligt til at drafte en QB i år, og med alle de picks de har, så tror jeg også at de drafter en wide receiver. De kunne også sagtens finde på at drafte en running back, men jeg kunne også se dem fylde den positionen ud i FA.

Den mest spændende running back der rammer FA markedet i år er Melvin Gordon. Hvis Dolphins drafter en quarterback i år, så skal de også bruge en running back der både kan løbe og gribe bolden for at lette presset af den unge QB, og der M. Gordon bidrage med sit skillset.

NFC East

Philadelphia Eagles

TEAM NEED: WR

Eagles holdet har en del stjerner på de offensive positioner undtaget på wide receiver positionen. De har Alshon Jeffery, og sidste års rookie J.J Arcega-Whiteside som jeg regner med at han får en større rolle nu hvor Nelson Aghlor er på vej væk.

De mangler en hurtig/fysisk wide receiver, hvor Breshad Perriman ville egentlig passe ganske fint ind på det hold. Perriman blev draftet i første runde i 2015 draften, men har skuffet en del. Han havde dog en ganske fin sæson sidste år med Buccaneers efter både Mike Evans og Chris Godwin var skadet, hvor man kunne se potentialet i ham.

Han er stadig ret ung og kan fås billigt, så en ganske fin løsning for Eagles som mangler en wide receiver.

Dallas Cowboys

TEAM NEED: TE

Hvis Amari Cooper skifter fra Cowboys, så bliver wide receiver positionen deres største need, men jeg tror de finder en måde til at beholde ham i Dallas, så det andet største need er helt bestemt tight end positonen.

Cowboys har mange gode offensive spillere som Elliot, Prescott, Cooper og Gallup men de mangler en tight end. De har ikke særlig meget cap space, men det kunne være spændende at se en spiller som Hunter Henry i Cowboys. Han har været uheldig med skader, men når han har været skadesfri så er han en af de bedre tight ends i ligaen.

New York Giants

TEAM NEED: WR

Giants har ikke særlig mange needs på de offensive positioner, men de kunne måske bruge en wide receiver mere,

Giants har en del cap space, så de kunne evt. gå efter Amari Cooper hvis han bliver ledig men de gå efter en spiller som Emmanuel Sanders eller Robby Anderson.

Washington Redskins

TEAM NEED: WR

Redskins største need er på wide receiver positionen, hvor de egentlig kun har sidste års rookie Terry McLaurin. Det kunne være sjovt at se A.J Green eller Emmanuel Sanders i Washington, sammen med McLaurin og Dwayne Haskins.

Og således kom vi altså igennem den anden ud af fire artikler om FA Team Needs, med de to East-divisioner. Har du spørgsmål eller kommentarer er du selvfølgelig velkommen til at skrive her på siden, eller på opslaget på enten Facebook eller Twitter.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister