Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 2

Så er sæsonen endelig gået i gang. Ligaen har spillet deres første kampe og sikke en uge. Flere ganske tætte kampe, et par enkelte blowouts og vigtigst af alt Masser af football. Det er altid godt med en sejr men efter første runde er et nederlag ikke helt skidt. Bedre waiver prioritet kan være super vigtigt de første par uger da det kan udløse rigtig gode startere til ens hold. 
Kunne jeg vinde min første kamp,kan jeg samle nogle gode spillere op fra waiver, har jeg fået tradet nogle spillere væk og har jeg det rigtige hold til at vinde uge 2?
Læn jer tilbage og find svarene i denne uges udgave af Fantasy med FatPanda.

Win/Loss
1-0

Uge 1 opsumering
Den første spilleuge gik meget som jeg håbede og lidt som jeg havde forventet, dog vandt jeg med langt flere FP end jeg havde troet.
Mine tanker om kampen:

  • Jeg forventede at Ravens DEF ville producere mere end Jaguars og ikke omvendt som NFLs projections sagde. Dette fik jeg ret i da Ravens scorede 13FP og Jaguars scorede -4FP
  • Jeg forventede også at Kamara, Woods og Andrews ville have gode kampe da de havde gode fantasy matchups. De 3 spillere ente også med at stå for 65,3FP ud af de 135,62FP jeg scorede i denne runde.
  • Jeg frygtede at Mike Evans ville starte dårligt. Dette fik jeg desværre ret i da Winston og Evans slet ikke kunne komme på samme side, og det hjalp heller ikke at Evans var syg.
    I sidste ende endte jeg dog med at vinde kampen og starte ud som nr. 2 i ligaen overall.

Waiver Wire
I denne uges wiver wire var der virkelig mange gode kandidater til spillere man burde samle op. Vores liga havde Hollywood Brown, John Ross, Chris Thompson, TJ Hockenson, Terry McLaurin, Malcom Brown m.m.
Eftersom jeg lå nr. 11 på Waiver prioritetslisten vidste jeg at der var flere af dem jeg ikke ville få, så jeg valgte at lade være med at gå efter min top-3 og i stedet vælge at bruge min 1. prioritet på min nr. 4, som i denne uge var Terry McLaurin. Dette virkede, lidt til min overraskelse, rigtig godt og jeg fik ham selvom jeg ikke rigtig troede på det.
Som det ser ud lige nu ligner han WR1 for Case Keenum, samtidig med McLaurin spille college bold med Haskins som QB hvis/når han overtager starter rollen.

Trade block
Jeg blev tilbudt et Trade af 99 Problems. Han ville give mig T.Y. Hilton for Mike Evans. Jeg har i denne omgang valgt at sige nej tak. Man skal altid forvente at der kommer lowball offers på nogle af dine stjerner efter uge 1 hvis de har haft en dårlig kamp. Lad være med at gå i panik her, lad være med at tage tilbuddet og husk at du altid kan komme med et counter offer.
En regel jeg altid bestræber mig på er at svare dem som kommer med et offer til mig. Fortæl dem om du slet ikke er interesseret, om du måske kunne tænke dig at lave et andet trade med dem eller bare fortælle dem at de skal tage sig sammen og give dig mere for ham. For det første er det god stil og for det andet kan det her åbne døren for trades som du måske ikke selv havde forestillet dig ville gå igennem.

Ugens modstander
I denne uge spiller jeg imod Borup Bengals som er 0-1 og ligger nr. 11 i ligaen. Lige nu har NFL mig som en 6FP favorit og kigger man på holdene synes jeg det virker ganske rigtigt.
Jeg synes han har nogle rigtig solide RBs i N. Chubb og C. Carson, en fantastisk TE i T. Kelce og muligvis min yngings flex i C. Samuel.
Jeg er ikke den største fan af J. Winston og hans duo af C. Godwin og C. Ridley skræmmer mig heller ikke særlig meget. Dog kan denne kamp tage en ærgerlig drejning hvis Winston går meget til Godwin og ikke Evans da det vil komme til at gøre dobbelt så ondt på mig.

Forudsigelse for kampen
Endnu engang synes jeg vores forsvar er sat lidt underligt ift FP, men hvor jeg sidste uge forventede et sving til fordel for mig selv, så forventer jeg et sving til Borups fordel denne gang. Udover det ved vi jo selvfølgelig at projections aldrig holder stik med at jeg skulle score 125FP virker som en reel mulighed i denne uge.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister