Fat Panda

Fantasy med FatPanda – Wildcard round

Velkommen tilbage i stuen. Så er vi her endelig. Fantasy playoffs er i wildcard runden. FatPanda kom i slutspillet og endte den regulære sæson på 3. pladsen. Det betyder også at jeg desværre ikke sidder denne runde over (bye week) men skal i kamp for at få lov til at komme i semifinalen. Det er nu at alle fingre skal krydses og alle fantasy guder skal bedes til.

Win/Loss
9-4 (3)

Uge 6 opsummering
Uge 13 blev alt jeg ikke havde forestillet mig den ville blive. Jeg lammetævede ligaens nr. 2 og dette var, for mig, sæsonens største overraskelse.
Jeg endte kampen med næsten 70FP mere end Borup Bengals, i en kamp jeg forventede at tabe. C. Wentz var meget bedre end forventet og R. Woods og M. Sanders vandt mig kampen på egen hånd. Udover dette floppede adskillige af Borups spillere som resulterede i et fantastisk W selvom det overordnet set var en “ligegyldig” kamp.

Waiver Wire
Alexander Mattison Blev snuppet for snuden af mig så jeg var ked af det da onsdagens waiver blev kørt igennem. Så holdet er som det mere eller mindre har været hele året. Udover Mattison var det upside RBs og DEF som blev samlet op.

Ugens modstander
I denne uge møder jeg AmundiG 8-5 (5) i Wildcard kampen. Dette er den første kamp som bliver spillet i slutspillet og afgører hvem ligaens nr. 1 og 2 skal møde i semifinalen.

Anført af R. Wilson, J. Jacobs og M. Thomas har Amundi spillet sig selv til en sejr mindre end mig og en samlet 5. plads i ligaen. Da vi mødtes i den regulære sæson var det netop disse tre spillere som udraderede mit hold da de slog mig med mere end dobbelt så mange FP som jeg scorede. Flere ændringer er blevet lavet til begge hold siden spilleuge 5 men grundstammen er den samme på begge hold. Derfor bliver det en mulighed for FatPanda at få revanche sammen med muligheden for at gå videre i slutspillet.

Forudsigelse for kampen
Kigger vi på de to lineups vil jeg give fordelene således:
På QB positionen er der ingen tvivl om at R. Wilson bør score flere FP end C. Wentz. På RB positionen er jeg meget splittet om hvem der har fordelen. Normalt ville jeg sige fordelen gik til A. Kamara men da Saints i denne uge skal møde 49ers DEF så er jeg ikke så sikker i min sag. Af den grund vil jeg sige at ingen har fordelen på RB positionen. På WR positionen går fordelen til FatPanda. M. Thomas vil helt sikkert blive kampens bedste WR men da Edelman har været banged up og T.Y. er meget usikker på om han kommer til at spille så vil jeg give overhånden til mit eget hold. På TE, K og DEF vil jeg mene at fordelen går til FatPanda men kun med meget meget lidt. Vinatieri har haft det rigtig svært i denne sæson, Bears kunne godt få problemer mod Cowboys i nat og OJ Howard har været meget svingende gennem hele sæsonen.
Alt i alt vil jeg sige at der er den mindste lille bitte fordel til mit hold men det ville slet ikke overraske mig hvis jeg allerede røg ud af slutspillet nu.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister