Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 9

Velkommen tilbage i stuen. Uge 9 er over os og der er nu “kun” 5 uger tilbage af den regulære fantasy sæson. Det handler nu, i særdeleshed, om at træffe alle de rigtige beslutninger. I den forgange uge må man sige at der var mange rigtige valg som blev truffet men desværre er denne uge ikke startet synderlig godt ud. Er det nok til at slå mig ud af kurs? læn jer tilbage og find ud af det i denne uges udgave af Fantasy med FatPanda.

Win/Loss
5-3 (6)

Uge 6 opsummering
Meget af den frygt jeg sad inde med før kampen i sidste uge kom desværre til at blive virkelighed. JuJu scorede 21.3FP mod Dolphins, A-Rod scorede 27.1FP mod Chiefs og Patriots DEF scorede 21FP mod Browns. Dette viste sig heldigvis at være stort set alle de FP som BawLeRS scorede i uge 8 og med en uge hvor T. Coleman scorede 37.8FP og M. Evans scorede 42.8FP endte jeg med at sikre mig et W ganske let.

Waiver Wire
I denne uge var jeg nødsaget til at være ret aktiv på Waiver wireren da Rams er på bye week og da jeg gerne ville streame min QB position. C. Wentz er begyndt at skuffe mig og G. Minshew lå og kaldte på mig med et glimrende matchup i denne uge. Jeg skulle hente en K ind i stedet for Greg “The Leg” men da han har været utrolig sikre FP gennem hele sæsonen tog jeg, hvad der for mig er, en meget drastisk beslutning og cuttede K. Johnson til fordel for at hive D. Bailey ind for 1 uge. Grunden til jeg cuttede K. Johnson er at han nok først er tilbage omkring uge 16. Selv hvis han er klar igen der ville jeg ikke turde spille han i en potentiel finale. Jeg er normalt ikke fan af at holde 2 Ks men i dette tilfælde, hvor han i snit giver mig i underkanten af 10FP pr kamp, kunne jeg ikke lade være. Sidst skulle jeg have mig et nyt DEF. Jeg valgte at hive Steelers DEF ind da de har performet utrolig godt hele sæsonen, de har haft deres bye week og de har et af, hvis ikke det, letteste skemaer for forsvar for resten af sæsonen.

Trade block
Der har været pinligt stille på tradeblokken i denne uge desværre og med tabet af K. Johnson skal jeg til at arbejde endnu hårdere hvis jeg skal få opgraderet min RB position.

Ugens modstander
I denne uge møder jeg Fellows som ligger nr. 7 i ligaen med en score på 4-4.
Han er en mand som virker delvist hårdt ramt af bye week, da både M. Ryan og J. Mixon ikke skal spille i denne uge. Udover de to på bye har han J. Connor som lige nu ikke regnes med at skulle spille i denne uge grundet hans skade.

Forudsigelse for kampen
Det er to hold som er meget hårdt ramt af bye week som mødes i denne spilleuge 9. Jeg har spillet T. Coleman i torsdagens kamp hvilket ikke gik særlig godt. Udover det har jeg en M. Sanders som har været ret hit or miss igennem sæsonen så jeg tror Fellows har mig på RB positionen. Med Evans, McLaurin og Moore tror jeg dog jeg kan vinde kampen om WR positionen og Minshew ser jeg, i denne uge, som værende den bedste QB. Jeg tror at Fellows har mig dækket på både TE, K og DEF så det bliver interessant at se hvem af os der får en spiller som scorer langt over eller langt under forventet. Jeg tror det er hvad der bliver den afgørende faktorer i denne kamp.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister