Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 8

Velkommen tilbage i stuen og velkommen tilbage efter en af de mærkeligste fantasy uger vi længe har haft. Så mange fantasy monstre floppede, så mange hold endte under 100FP og så mange som “burde” være vundet blev tabt. Så hvor endte mit hold på den kurve, vandt jeg eller tabte jeg og hvad skal der ske med FatPanda holdet i den næste uges tid?

Win/Loss
4-3 (6)

Uge 6 opsummering
Jamen der skete alt det jeg frygtede og mere. Ikke nok med min modstander havde et super stærkt hold som performede, så var mit hold fuldstændig skandaløst. Var det ikke for min K og mit DEF så ville jeg havde scoret under 40FP. UNDER 40FP?!? Jeg er taknemmelig for at den her uge er overstået og at jeg i det mindste stadig er med i kapløbet om en slutspilsplads.

Waiver Wire
Jeg blev i denne uge nødt til at træffe et valg jeg ikke havde lyst til. TE Mark Andrews er på bye week i denne uge og jeg blev derfor nødt til at samle en TE op fra waiveren. Problemet er at jeg ikke helt havde lyst til at smide nogen. Jeg endte dog med at smide R. Anderson til fordel for J. Graham. Jimmy har døjet med skadesproblemer men han har et fornuftigt matchup mod Chiefs og har en fantastisk QB til at kaste ham bolden. Grahams produktion kommer dog udelukkende til at afhænge af om han scorer TDs. For sæsonen har han været en TE1 når han rammer endzonen men en TE2-3 når han ikke gør. Så fingrende krydsede for at han scorer i denne uge.

Trade block
Der har desværre ikke været nogen aktivitet på tradeblokken og alle mine trade offers er blevet skudt ned. Så nu skal jeg finde nogle andre pakker jeg kan sætte sammen for at få opgraderet min RB situation.

Ugens modstander
Denne uges modstander er BawLeRS. Anført af … … ?!? Anført af Patriots DEF, ja det er hvem der har scoret flest FP på hans hold, har BawLeRS vundet 3 kampe og tabt 4, hvilket har givet ham en 8. plads i ligaen. Denne uge ser hans hold ganske godt ud da A. Rodgers møder Chiefs, J. Smith-Schuster møder Dolphins og B. Cooks møder Bengals.

Forudsigelse for kampen
Lige nu står kampen til at blive meget lige. Når BawLeRS skifter J. Witten ud for G. Olsen, som han har på bænken, så er der kun 5FP som skiller os ad. Dette mener jeg så personligt ændre sig meget når man tænker på at Patriots DEF er projected til at lave 7,25FP men har snittet 21FP pr. kamp for sæsonen. Med disse matchups som jeg nævnte tidligere og tallene for Patriots DEF, som taler til min modstanders fordel, ser jeg en kamp som bliver utrolig lige og desværre nok får et udfald som jeg ikke ønsker.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister