Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 7

Velkommen tilbage i stuen. Så er vi halvvejs i den regulære fantasy sæson. Fem personer har en record på 4-2, tre personer har en record på 3-3, tre personer har en record på 2-4 og kun en person er på 1-5, så ligaen er utrolig tæt i år. Dette betyder også at alle kampe betyder ekstra meget i denne liga da der ikke rigtig er nogen som ikke kan nå at ramme slutspillet i år. Ydermere er alle ens valg ekstra vigtige og trades, rigtige pickups og rigtige/forkerte starts kan være altafgørende her. Så hvordan er det gået med mig sidens sidst og hvad skal der ske?

Win/Loss
4-2 (4)

Uge 6 opsummering
Denne uge kan opsummeres meget meget hurtigt. Min modstander lavede en meget stor fejl som kostede ham kampen. Da han skulle smide en spiller grundet et trade kom han desværre til at smide S. Diggs og ikke C. Davis hvilket betød at han tabte med 17FP i stedet for at vinde med 25FP eller noget i den stil. Dette var super heldigt for mig, for selvom mit hold på ingen måde spillede dårligt, så ville Diggs have knust mig.

Waiver Wire
I denne uge så jeg muligheden for at snuppe et godt DEF med et rigtig godt matchup i uge 7. Rams møder Falcons og her skulle der være gode muligheder for at få et godt resultat. Udover at skifte DEF har jeg ikke rigtig gjort så meget på waiveren. Det er ikke fordi der ikke har været gode spillere ude på waiveren men der har ikke være nogen som har præsteret bedre end dem jeg allerede har på mit hold, med undtagelse af Terry McLaurin som jeg samlede op efter uge 1.

Trade block
I denne uge har der været to trades som er gået igennem.
Det første var AmundiG som sendte OBJ og R. Freeman til 99 Problems for T.Y. Hilton, Chris Thompson og James White. Dette synes jeg var et super godt move fra 99 Problems side, da han får en OBJ som, bevares har underpræsteret men, er en af de bedste WRs i spillet. Udover OBJ får han R. Freeman som har flex værdi. For de to spillere har han så givet tre spillere som jeg ikke rigtig synes er mere end “situational starts”.
I det andet trade var 99 Problems på spil igen. Her tradede han D. Waller til Fielding Eagles for J. Gordon. Det her er et ret lige trade synes jeg. Waller har vist gode takter og Gordon har super højt potentiale. Kan sagtens forstå hvorfor begge spillere ville gå med til dette da det meget handler om hvor dine needs ligger.

Ugens modstander
I denne uge møder jeg The Drop Out og hold da op for et hold.
Anført af D. Watson har dette hold en af de mest skræmmende WR trioer der er i vores liga. D. Hopkins, D. Chark og T. Hill er nok til at kunne vinde dig en kamp alene, så at have alle tre er fænomenalt. Ydermere stiller han også med L. Fournette og D. Montgomery på RB positionen og Texans DEF. Alt i alt er det et super solidt hold uden huller.

Forudsigelse for kampen
Mine tanker omkring min modstanders hold tænker jeg siger alt om min forudsigelse for kampen. Med A. Kamara muligvis ude og M. Evans på bye week bliver dette den sværeste kamp jeg er gået ind til i denne fantasy sæson. ALT skal virkelig gå galt for min mostander og rigtigt for mig før jeg kan gå fra spilleugen med et W. Så kan alle lige være søde at krydse jeres fingre for mig så jeg har en chance for at vinde kampen.?

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister