Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 6

Velkommen tilbage i stuen. Endnu en uge overstået men hvor de andre har været ganske interessante, var uge 5 en rent nedslagtning. Jeg håber inderligt at uge 6 bliver meget mere interessant, hvilket også allerede ser sådan ud.

Win/Loss
3-2 (5)

Uge 5 opsummering
Av av av. Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har fået så stor en røvfuld som jeg fik i denne uge. Havde vi for sjov skyld doblet min score mod AmundiG havde jeg stadig tabt kampen. Alt hvad der kunne gå galt gik galt. AmundiG havde 3 spillere på 25-30FP og 1 spiller med mere end 40FP, mens jeg havde 1 spiller med mere end 15FP. Det var ikke en køn kamp så lad os ikke snakke for meget mere om den, specielt ikke efter jeg sagde at jeg regnede med at vinde.

Waiver Wire
Jeg havde kun 1 enkelt spiller jeg var interesseret i i denne uge og det var A. Peterson. Personen der ligger 1 spot dårligere end mig i ligaen havde desværre samme tanke så jeg missede mit pickup i denne uge. Ikke at det gør det store, fordi jeg tror stadig Washington kommer til at være nede på point og derfor kaste meget, men Peterson har muligheden for at blive en god RB i resten af sæsonen.

Trade block
Jeg har haft følerne ude for at se om jeg kan få opgraderet min RB position. Indtil nu er der ikke nogen som har bidt på. Dette kan måske skyldes at jeg skyder meget højt men jeg bliver ved med at prøve da jeg virkelig føler at dette kan gøre mig til en contender.
Jeg har selvfølgelig ikke lyst til at gå af med Kamara men alle andre kan pakkes sammen til at få fat på en rigtig god spiller. Jeg har altid været af den overbevisning at du vinder tradet, langt hen ad vejen, hvis du ender med den bedste spiller. Så hvis du har flere dygtige spillere så har du fin mulighed for at lokke en rigtig god spiller ud af en anden. jeg vil meget gerne have en top-5 RB men det bliver svært.

Ugens modstander
Denne uges modstander er 99 Problems. Med en meget stærk RB kerne, D. Johnson og T. Gurley, til at lede angrebet, kan dette opgør sagtens gå hen og blive meget meget tæt. T.Y. Hilton er heldigvis på bye week men det er også den eneste hjælp jeg får. QB K. Murray, RB C. Thompson og Eagles DEF har alle tre rigtig gode matchups og kan sagtens gå hen og score meget højere end de er sat til.

Forudsigelse for kampen
Jeg er i det store hele meget enig med hvad NFL forudsiger omkring kampen med et par undtagelser. Jeg forventer at K. Murray, C. Thompson og Eagles DEF scorer højere end de er sat til i denne uge. Ydermere forudsiger jeg at M. Andrews og Ravens DEF scorer mere end de står til på min side af bolden.
Samlet set tror jeg kampen kommer til at at blive vundet med omkring 5FP, og ift hvem jeg tror du vinder, tænker jeg du lige så godt kan tage en mønt frem, kaste den op i luften og kalde vinderen på vej ned.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister