Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 5

Velkommen tilbage i stuen. Uge 4 var en super spændende en ad slagsen og uge 5 er allerede startet godt ud. Der begynder at være lidt mindre aktivitet på waiveren men mere aktivitet på trades. Alle holdene i ligaen er også super tætte, så den her liga virker til at være en hvor man ikke rigtig kan tåle at få nederlag. Dette betyder også at man virkelig skal være over sit hold nu hvor bye weeks begynder at spille ind. Der er ikke noget værre end at stå med et hold hvor man ikke har lyst til at starte en spiller fordi ham du vil have på banen har bye. Med min første spiller på bye i denne uge kan jeg allerede stå i den situation men lad os nu se om jeg ikke har en løsning.

Win/Loss
3-1 (1)

Uge 4 opsumering
Uge 4 gik ganske godt. Jeg havde ikke en eneste spiller som floppede, måske med undtagelse af DJ Moore, og når alle producerer over 10FP så har du en rigtig god chance for at vinde din kamp. Dette var også tilfældet i denne uge da jeg endte med at slå CTE med over 20FP. Specielt mine to starting WRs sikrede mig denne uges sejr da de tilsammen gav mig lige under 50FP. Udover disse to spillere så fungerede mit waiver pickup fra forrige uge præcis som jeg håbede. Chargers DEF gav mig 11FP hvorimod Ravens DEF ville have givet mig -1FP. Så nogle gange betaler det sig at kigge lidt ud i fremtiden.

Waiver Wire
I denne uge smed jeg Chargers DEF igen, da jeg ikke ønsker at sidde med 2 DEF i for lang tid, og i stedet samlede jeg T. Coleman op. Dette er et high upside pickup, da jeg ikke forventer han laver noget i denne uge, men giver mig muligheden for at få en startende RB jeg kan spille som en flex eller trade på et senere tidspunkt.
Udover mit pickup så var det en blandet landhandel hvad folk samlede op. nogle DEFs/Ks som skulle byttes og et par RBs/WRs som skulle have en ny chance.

Trade block
Samme spiller som jeg skal møde i denne uge har sendt mig et trade offer.
Jeg har valgt at takke nej til dette offer. Jeg vil gerne have tradet et par af mine spillere men hvis det skal ske så skal det være for en rigtig god RB. Hvis jeg kunne opgradere min RB2 og min Flex så vil jeg være meget glad. Her føler jeg ikke rigtig jeg ændre mit hold til det bedre. Dette trade vil lade mit hold forblive det samme eller i værste fald blive dårligere. Derfor tager jeg ikke imod det. Dog vil jeg sige i skal følge med i de næste par uger da jeg selv vil kaste omkring mig med trade offers.

Ugens modstander
I denne uge møder jeg AmundiG 2-2 (7). Han har et meget interessant hold som jeg egentlig ikke helt hvordan jeg kommer til at spille op imod. Han har rigtig gode WRs på hans roster og en virkelig god QB. Ydermere har han et af ligaens bedste forsvar og stabil gammel kending på K pladsen. Begge af hans RBs er der hvor jeg sætter mit spørgsmålstegn ved holdet. Freeman er 2’eren bag Lindsay men han er en fantastisk RB og Jacobs er god men har ikke haft de bedste kampe i uge 2 og 3, en ok kamp i uge 4 og nu, gående ind i uge 5, er han småskadet.

Forudsigelse for kampen
Jeg tænker at denne kamp kommer til at blive afgjort på RB positionen. Hvis AmundiG får en god uge der kan han sagtens slå mig men spiller de middelmådigt så tror jeg sagtens jeg kan hive den her sejr hjem. Dog ved jeg at med Kerryon Johnson ude grundet bye week, så skal Miles Sanders virkelig have en god uge.
Jeg er dog meget klar over at sidst jeg sagde at jeg forventede en sejr så tabte jeg, så jeg tør ikke være for kæphøj. Når det så er sagt synes jeg mine chancer ser fine ud på trods af at jeg mangler K. Johnson.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister