Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 4

Velkommen tilbage i stuen. Uge 3 er overstået men hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne genleve den resten af sæsonen da ugen var helt igennem fantastisk for FatPanda holdet. Uanset hvor meget jeg gerne ville gense min uge 3 kamp så skal jeg jo se fremad og prøve at se om jeg fortsat kan vise FatPanda holdet fra dets bedste side.

Win/Loss
2-1 (2)

Uge 3 opsummering
Denne kamp kan kun beskrives som helt igennem genial. Jeg var, som jeg skrev sidste uge, utrolig nervøs for denne kamp og overbevist om at jeg ville tabe den med mindre ALT flaskede sig helt perfekt. Mine bønner blev tydeligvis hørt af en eller anden gammel græsk gud for fantasy football, og jeg gik fra ugen med et af de mest tilfredsstillende W’s jeg længe har haft.

Som i kan se så performede mine topspillere helt fantastisk og hvad gjorde kampen endnu bedre var at Mike Evans endelig kom i gang. At sige Mike Evans kom i gang er også en underdrivelse. Han var den højest scorende spiller for ugen med 45FP, og sammen med Alvin Kamara, fik de to scoret mere end nogle fantasy hold scorer på en hel uge.

Så med to trofæer for ugen, et W og et stort smil på læberne kan jeg gøre mig klar til min næste kamp.

Waiver Wire
Vi er nået til det punkt i sæsonen hvor de fleste spillere, som hvert år kommer ud af det blå er blevet fundet, og derfor vil aktiviteten mest komme når man skal streame DEF, K, TE eller QB. Jeg samlede ikke nogen op da jeg ikke mente jeg havde nogen jeg ville smide fra min roster til fordel for et waiver pickup. Disse var dog de spillere som blev samlet op onsdag.

Trade block
Onsdag havde vi så det første trade som ikke skulle være et trade. En spiller havde i sin træthed tilbudt David Johnson i stedet for Duke Johnson og begik derfor en kæmpe fejl da han ville give 2 startere væk for en Barkley som ikke er tilbage før november/december. G-Men valgte jo selvfølgelig at tage imod tradet da det var en kæmpe opgradering for ham men 99 problems spurgte om det var ok hvis de annulerede tradet. Det her er en svær situation. Jeg synes G-Men er i sin fulde ret til at sige nej og beholde de spillere han fik fra tradet men samtidig var det aldrig 99 Problems ønske at trade David Johnson væk.
I sidste ende valgte G-Men at sige at han ikke ønskede at vinde på en andens fejl og de trak derfor tradet tilbage. Personligt synes jeg det er super god stil, god sportsmanship og måden jeg ønsker alle ville opføre sig på. Det giver bare en meget bedre liga i sidste ende.

Ugens modstander
Denne uge skal jeg op mod CTE – Cronic Tinkering Errors (1).
Det er altså ligaens nr. 1 der skal op imod ligaens nr. 2. En kamp om at blive ligaens leder og en kamp om 1. pladsen i Van Damme divisionen men vigtigst af alt, kampen om håneretten mod den anden.

Forudsigelse for kampen
Det er to meget stærke hold som er blevet spået til at gøre det rigtig godt. Jeg synes det er utrolig svært at forudsige hvordan det skal gå. Jeg håber at Robert Woods kan komme op på de 13FP da han siden uge 1 har skuffet mig. Ydermere håber jeg at Chargers DEF kan lave mere end 8FP mod Dolphins.
På den anden side af bolden kunne jeg godt forstille mig at Lindsay får svært ved at score næsten 16FP mod et Jags DEF der begynder at spille bedre. Udover det håber jeg at Julio, Cooper eller Engram tager en slapper i denne uge og giver mig mulighed for at vinde kampen.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister