Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 3

Velkommen tilbage i stuen. Spilleuge 2 var en af de mest vanvittige jeg nogensinde har oplevet. Ikke nok med at jeg havde en mindre heldig fantasy uge, så er der også utrolig mange spillere som er blevet skadet, hvilket har stor indflydelse på fantasy verdenen.
Uanset udfaldene skal FatPanda jo spille flere kampe, så lad os se hvad der er sket med mit hold i denne runde, og lad os se hvordan jeg har forberedt mig på næste runde.

Win/Loss
1-1

Uge 2 opsumering
Hold nu op hvor tog jeg fejl med hensyn til dette opgør. Jeg havde en forventning om at kampen ville blive ok tæt og at jeg ville vinde den. Udover det forventede jeg ikke at C. Ridley og C. Godwin ville lave særlig mange FP. De to WRs leverede 50,6 FP og jeg blev i alt slået med lige under 50FP. Jeg fik med andre ord en ordentlig røvfuld.
Der er dog to lyspunkter jeg vil fremhæve. Det ene er min TE M. Andrews, som jeg har været utrolig høj på hele denne offseason. Han viser alt hvad jeg havde turde at håbe på. Det andet er rookie WR Terry McLaurin. Han virker til at være den klare WR1 hos Washington og lige nu er han min mest stabile WR.

Waiver Wire
I denne uge var der et par spillere som jeg gerne ville have på holdet, Frank Gore og D.J. Chark, men de forsvandt begge før jeg havde en mulighed for at snuppe dem.

Efter jeg havde mistet muligheden for at få noget mere RB og WR dybde kiggede jeg min roster igennem en gang til for at se om der var andet jeg skulle gøre. Jeg er meget nervøs for at spille Ravens DEF da de skal møde Chiefs, men jeg har ikke særlig meget lyst til at smide dem da de er et utrolig solidt DEF som tilmed har utrolig gode matchups hvis man skulle være så heldig at ramme slutspillet. Derfor endte jeg med at gøre en ting jeg sjældent, hvis ikke aldrig, gør, nemlig at samle endnu et DEF op. Jeg valgte at samle Chargers op da jeg synes de har et fornuftigt matchup mod Texans.

Trade block
Denne uge har været uden trades men der har været et par stykker som spørger ind til hvad jeg skal have for Mike Evans.

Ugens modstander
Denne uge spiller jeg imod Cryo me a River.
Dette er et virkelig godt hold som jeg er ganske nervøs for at møde. Som jeg sidder og kigger på holdet kan jeg kun se en lille svaghed og det er T. Eifert på TE positionen. C. McCaffrey er min overall 1’er i år, L. Jackson er den bedste QB efter to uger, A. Brown er, i min verden, ligaens bedste WR som lige er kommet til holdet med en af de bedste QBs der nogensinde har spillet og resten af hans brikker er også utrolig kompetente.

Forudsigelse for kampen
Så som du nok kan mærke på mig, så er jeg ikke særlig overbevist om at jeg kommer til at vinde denne uges kamp.
På “Cryo me a Rivers” hold forventer jeg at Eifert kommer til at score mere mod Bills end NFL forudser og det samme tænker jeg sker med Cowboys DEF.
På mit hold skal alle virkelig spille over niveau for at jeg kan hive den her hjem. Så min plan er at krydse alt hvad der kan krydses og så håber jeg i alle vil gøre det samme for mig.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister