Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 13

Velkommen tilbage i stuen. Uge 13 er over os men FatPanda holdet er helt roligt. Det er det af en grund alene. Slutspilspladsen er sikret. med et L i denne uge kan holdet max falde til 6. pladsen og vil derfor være repræsenteret i PO uanset hvad. Når det er sagt så vil et W i denne uge være utrolig dejligt da dette kan give FatPanda holdet en 3. plads og derved få det “letteste” opgør i wild card runden.

Win/Loss
8-4 (3)

Uge 12 opsummering
Denne uge blev vundet ene og alene af DJ Moore. Hans 31FP gav mig det fornødne forspring til at vinde da jeg for anden uge i træk startede den forkerte QB og da flere af mine andre spillere bare ikke leverede gode nok tal. Så på trods af Brees (22.44FP) og på trods af jeg bænkede Jimmy G (18.22FP) og Robert Woods (15.7FP), præsterede jeg stadig at hive en sejr hjem og vigtigst af alt sikre mig en plads i slutspillet.

Waiver Wire
Waiveren i denne uge har hovedsageligt stået på TE, DEF og K. Med andre ord er det streamer pladserne som bliver skiftet ud til denne uge.

Ugens modstander
I denne uge spiller jeg mod Borup Bengals der har en record på 9-3 hvilket giver ham en 2. plads i ligaen. Dette er dog ikke helt korrekt da både han og jeg spiller i samme division som ligaens nr. 1. Dette betyder at vinderen af den anden division vil tage 2. pladsen i slutspilsbilledet og både Borup Bengals og FatPanda vil rykke en plads ned.

Uanset vores placering så stiller Borup med et helt fantastisk hold. Anført af C. Carson, N. Chubb, T. Kelce og C. Godwin ser det her ud til at blive en rigtig hård omgang. Ikke nok med at han har en stærk roster så har jeg allerede spillet A. Kamara i torsdags og Borup har spillet C. Ridley. Min RB1 er allerede blevet udspillet af Borups WR2 hvilket gør den her kamp endnu sværere at vinde.

Forudsigelse for kampen
Jeg forventer, selvom han har spillet horribelt de sidste uger, at C. Wentz får en bedre uge end J. Winston hvilket giver mig fordelen på QB pladsen. RB kampen virker allerede til at have svunget i Borups retning eftersom Kamara ikke kunne give mig flere FP end12.4. Selvom Ridley havde en rigtig god dag på kontoret forventer jeg stadig at Woods, Evans og Moore scorer bedre end Godwin og Ridley gør til sammen. Derfor føler jeg mig nogenlunde sikker på at jeg vinder på WR posten. TE virker selvskrevet at skulle gå til Borup. Kelce mod Raiders eller Andrews mod 49ers. Der er ikke rigtig en debat vel? Til sidst ser jeg K og DEF gå min vej. Greg the Leg mod Cardinals og Steelers på hjemmebane mod Browns virker meget bedre end Tucker på besøg hos 49ers og Chargers på udebane mod Broncos.
Overall ser jeg ikke rigtig hvordan jeg kan vinde den her kamp hvilket betyder at jeg har en risiko for at skulle møde Borup igen næste uge. Så lad os håbe på et mirakel og krydse hvad vi kan for at FatPanda hiver sejren hjem.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister