Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 12

Velkommen tilbage i stuen. 2 uger tilbage til slutspillet starter og FatPanda kommer nærmere og nærmere en plads blandt de bedste 6. 2 spillere har allerede sikret sig en plads men der er hård kamp om de sidste 4. Alle FP kommer derfor til at betyde ekstra meget og alle rigtige/forkerte beslutninger kommer til at vægte tungere.

Win/Loss
7-4 (4)

Uge 6 opsummering
Jeg kan bedst opsummere ved at sige phew. Nej hvor er jeg dog glad for at P. Mahomes, A. Robinson og T. Boyd floppede. De gav mig virkelig den her sejr.
Mit eget hold var ok men bestemt ikke prangende. Jeg glemte at starte Jimmy G i stedet for Wentz, Steelers Def scorede kun 1FP mod Browns og M. Sanders, som lead RB, producerede kun 6.7FP. Når alt det er sagt så er et Win et Win og jeg tager det med glæde.

Waiver Wire
Jeg har ikke fortaget mig nogle pickups i denne uge da jeg ikke fik fat i J. Samuels. Det kan dog godt være jeg prøver at lave lidt justeringer til rosteren nu hvor der bliver lukket for trade blocken.
Det er altid godt i disse uger at finde en spiller eller to som ville kunne være produktive i slutspillet, så hvis ikke du ved hvad du skal bruge din prioritet på, kan du altid bruge den på at styrke dit hold i uge 14-16.

Trade block
Det ser ud til at folk holder fast i deres hold og det vil det blive ved med nu hvor trade blocken lukker i denne uge.

Ugens modstander
Denne uges modstander er Frodos Zoologiske Have som ligger nr. 8 i ligaen med en record på 4-7.
Holdet er anført af D. Cook, der i denne uge desværre er på bye week, D. Brees og G. Kittle.
Udover disse tre stjerner inkluderer holdet på WR posten J. Brown, K. Golladay, C. Sutton og D. Adams. På RB positionen har han T. Cohen og M. Breida, på DEF har han Saints og på K har han H. Butker som også er på bye week.
Han skal derfor finde en K på waiveren og han skal have skiftet D. Cook ud med M. Breida eller en anden RB fra waiveren.

Forudsigelse for kampen
Uanset om jeg ender med at starte J. Garoppolo eller C. Wentz så tænker jeg Frodos har overhånden med D. Brees.
Med D. Cook på bye forventer jeg at mine RBs scorer bedre end hans.
WR posten tror jeg bliver ganske lige og kan sagtens se begge sider af kampen vinde den interne dyst.
TE, DEF og K ser også forholdsvis lige men til min fordel.
Så selvom flere af de individuelle positioner ser ud til at blive lige, så forudser jeg at den manglende D. Cook kommer til at have en stor indflydelse på kampen, og i sidste ende give et Win til FatPanda holdet.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister