Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 11

Velkommen tilbage i stuen. Kun 3 uger tilbage inden slutspillet og slutspilspladserne er lige så stille ved at komme på plads. Meget kan dog ske og jeg SKAL vinde mine kampe da jeg ligger nr. 6 i ligaen. Skal der satses på et stort trade, skal man gennemrode waiver wiren en gang til eller skal man spille forsigtigt og beholde hvad man har.? Mulighederne er mange men beslutningerne skal meget snart træffes.

Win/Loss
6-4 (6)

Uge 6 opsummering
Med over 300 passing yards og 4 TDs var det et rigtig godt valg at hente Daniel Jones ind i sidste uge. Ydermere havde M. Andrews D. Moore og Steelers Def fantastiske kampe og sikrede mig en stensikker sejr.
Udover at mine spillere havde en rigtig god uge så spillede Felding Eagles topspillere helt forhærdeligt i vores opgør. E. Elliott og C. Kupp lavede sammenlagt 8.3 FP hvilket nærmest sikre hans hold et nederlag.

Waiver Wire
Jeg har indtil nu ikke hentet nogen ind fra waiveren men det kommer måske i løbet af de kommende dage. Jeg er fint tilfreds med min roster lige nu men har for mange QBs så 1 skal ihvertfald væk. Selvom jeg ikke har hentet spillere ind har der stadig været en del aktivitet som i kan se her.

Trade block
Der skete desværre ingen trades i denne uge men mon ikke der kommer noget aktivitet på denne front. Der er nemlig kun en uge tilbage at trade i, så hvis der er nogen som skal have opgraderet deres hold skal det gøres nu.

Ugens modstander
Denne uges modstander er den person som jeg har spillet fantasy med i flest år. Så dette bliver et rival opgør på alle tænkelige måder. Vi har spillet fantasy imod hinanden i mange år, vi er Skins og Giants fans og vi kan hjælpe/svække hinandens chancer for slutspillet utrolig meget.
Med et hold som er anført af P. Mahomes og M. Gordon skal det også blive en interessant kamp. Dog er han uden S. Barkley hvilket jeg er utrolig glad for.

Forudsigelse for kampen
Jeg forventer en kamp som går meget efter de projections der er blevet givet til os af de rare maskiner hos NFL.
Jeg forventer klart at G-Men vinder på QB pladsen. Jeg forventer mine RBs spiller bedre end hans. Jeg forventer at vores WRs ligger meget tæt og her kunne jeg også godt se fordelen svinge begge veje. Jeg forventer også at TE, K og DEF går min vej.
Jeg forventer ikke det her bliver en jordskredssejr men et W er et W og jeg har desperat brug for dem hvis jeg skal holde mig i slutspilsræset.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister