Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 10

Velkommen tilbage i stuen. 4 kampe tilbage indtil slutspillet går i gang. Alt tæller og jeg kan godt mærke at ligaen er ved at blive lidt for tæt til hvad jeg kan overskue. 8 hold ligger indenfor 3 wins af hinanden og dette kan gøre de sidste uger utrolig interessante. Jeg ligger stadig på en 6. plads hvilket gør mig endnu mere urolig, så jeg skal til at have noge W’s for at pulsen kan falde lidt.

Win/Loss
5-4 (6)

Uge 9 opsummering
Kampen i uge 9 gik præcis som jeg forventede det med undtagelse af G. Minshew. Den kære Jags QB floppede fuldstændig og da marginalerne heller ikke var på min side endte det desværre med et nederlag. Det rykkede heldigvis ikke ved min position og det giver mig stadig mulighed for at rykke 1-2 spots op hvis jeg vinder uge 10.

Waiver Wire
I denne uge havde jeg brug for at hive en QB ind da både G. Minshew og C. Wentz er på bye week. Det var svært men jeg endte med at gå med D. Jones. Giants har ikke været særlig gode og D. Jones har haft svingende præstationer, men mod et Jets hold som virkelig har spillet elendigt håber jeg på en af D. Jones Boom kampe

Trade block
Igen i denne uge er blokken en ødemark af ingenting. holdene er blevet meget mere påpasselige da de ikke vil risikere at miste deres position i slutspilsløbet. Dette synes jeg ofte er en tendens man ser i redraft ligaer. Dog synes jeg det begynder at tage fart lige op til slutspillet så lad os håbe på noget mere action meget snart.

Ugens modstander
I denne uge møder jeg Felding Eagles som har en record på 2-7 og ligger nr. 12 i ligaen. Anført af E. Elliott, K. Allen og C. Kupp overrasker det mig egentlig at han ikke har en bedre record. Dybden på holdet er nok der hvor Felding Eagles har haft problemer da hverken K. Ballage S. Darnold eller hans DEF har gjort meget ud af sig.

Forudsigelse for kampen
Jeg synes at kampen ser tæt ud men til min fordel. På QB positionen håber jeg at Jones får en god kamp. Dette vil være en positiv af to årsager. Jeg scorer mange FP og Felding Eagles DEF scorer få FP. På RB positionen er vi meget lige. Jeg overvejer stadig at spille D. Singletary istedet for Coleman men Kamaras skade og Elliott skræmmer mig en del her. WR positionen er meget lige. Både K. Allen og C. Kupp har vist at de kan scorer rigtig rigtig gode FP men R. Anderson har ikke været lige så sikker. Mine WRs er måske mere sikre men leverer ikke altid de vanvittige FP (pånær Evans). TE positionen ser jeg gå til Felding Eagles, da begge har været solide TEs men Waller bare har været bedre de sidste uger. Til sidst ser jeg mit hold stærkest på både K og DEF, og det er derfor jeg i sidste ende ser mig tage sejren i denne uge.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister