Fat Panda

Fantasy med FatPanda – week 1

Velkommens i FatPandas varme og hyggelige fantasy stue.

Dette er den første artikel i den regulære sæson og dette vil være det ugentlige format. Jeg vil altid have min record som det første efterfulgt af opsummering af sidste uges opgør, ugen waiver wire, ugens trade block, ugens modstander og til sidst min forudsigelse for denne runde.
Opsummeringen af sidste uge kommer af ganske åbenlyse grunde ikke til at være med i denne udgave.
Så læn jer tilbage, nyd lidt fantasy hyggelæsning og vigtigst af alt så føl jer endelig velkommen til at snakke med om holdet. Holdet er også skabt for at i kan have medbestemmelse over hvad der sker med det.

Win/Loss
0-0

Waiver Wire
Som jeg nævnte i draft artiklen så smed jeg Keke Coutee til fordel for Ito Smith. Dette har været mit eneste pickup. Udover dette har der været lidt småjusteringer for at få forskellige holds lineups til at være lovlige

Trade block
Da det er første spilleuge har der ikke været nogle trades endu men i denne her liga kunne jeg ikke forstille mig andet end at de snart kom.

Ugens modstander
I denne uge spiller jeg mod Frodos Zoologiske Have. Han har et ganske godt hold hele vejen rundt. Jeg er ganske nervør for både Brees, Cook, Adams og Kittle. De fire spillere kan virkelig gøre kampen svær for mig.
Jeg er dog uenig et sted i NFLs projections. De mener at Ravens kun vil lave 6FP mod et Dolphins hold, som jeg ser som værende et af de dårligste hold i ligaen i år hvis ikke det dårligste. Jeg kunne også godt tvivle på Jaguars produktion i denne uge da de skal op imod Chiefs. KC er aldrig et hold jeg ville starte et DEF/ST imod

Jeg synes min lineup virker ganske solid men jeg har valgt at starte Robbie Anderson over Miles Sanders da jeg lige vil se hvordan Sanders bliver brugt i Eagles offence før jeg starter ham.

Forudsigelse for kampen
Jeg forventer at kampen bliver meget tæt men grundet de to DEF/ST kunne jeg godt se mig selv tage en meget snæver sejr. Dog kunne det her sagtens blive en kamp som bliver afgjort med mindre end 1FP.

Men hvad siger du? skulle jeg have lavet flere waiver pickups, skulle jeg have tradet, har jeg startet nogle forkerte spillere og er du uenig i min forudsigelse.? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister