Fat Panda

Fantasy med FatPanda – Semifinalerne

Velkommen tilbage i stuen. Semifinalen starter i nat men det bliver desværre uden FatPanda holdet. Heldet rakte ikke længere end til wildcard kampen men hvilken kamp. Artiklen bliver derfor også en del kortere end den plejer men bare vent til næste uge hvor jeg opsummerer hele min sæson, hvad der var godt og skidt, hvad jeg ville have gjort anderledes og hvordan jeg ser frem til den næste sæson.

Win/Loss
9-5

Uge 15 opsummering
Det var så desværre det. Jeg røg ud på at træffe det forkerte valg på QB positionen. Jeg i tvivl hele vejen til at kampen startede og set i bakspejlet skulle jeg jo have startet Jimmy G. Dog vil jeg sige at mine forudsigelser for kampen heller ikke holdte stik da både Russel Wilson floppede, OJ Howard havde en rigtig fin dag på kontoret og AmundiGs WRs spillede fuldstændig fænomenalt.
Jeg synes det er super ærgerligt at M. Evans røg ud efter en grebet bold og at A. Kamara ikke spillede bedre end han gjorde i kampen.

Det er altid super ærgerligt at ryge ud før finalen da det er hvad vi alle kæmper for men er stadig glad for hvordan sæsonen endte med at gå for mig.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister