Fat Panda

Fantasy med FatPanda – Ligaen

Velkommen til min lille fantasy stue allesammen.

Jeg har i denne offseason siddet med en tanke om at ville lave en artikelserie som havde til fokus at vise nye fantasyspillere alt hvad de skal vide om spillet samtidig med jeg give garvede fantasy spillere mulighed for at diskutere ineups, waiver wire, trades og alt hvad der ellers kan få folk til at snakke.

Jeg har derfor lavet en FantasyMeister liga hvor I, hver uge, vil kunne følge mit hold. I kommer til at se mine modstandere og give gode råd til hvem i synes jeg skal starte, I kan se min roster og give gode råd til hvem jeg skal trade og I kan se ligaens waiver wire og give gode råd til hvem jeg skal samle op.
Hver fredag vil jeg så komme med en artikel hvor jeg fortæller om mine trades, waiver wire pickups, skader, m.m. og hvorfor beslutningerne er truffet.

I denne artikel vil jeg kort forklare opsætningen af ligaen, mit hold og ligaens andre hold.
I morgen vil seriens anden artikel udkomme som er dedikeret til ligaens draft og efterfølgende vil de ugentlige artikler begynde.

Generelt om ligaen
Denne liga bliver spillet på NFLs egen hjemmeside. Dette er gjort da det er den mest velkendte og den der, for begyndere, er mest åbenlys at vælge.
Vi spiller i 2 divisioner, “Chuck Norris” divisionen og “Van Damme” divisionen, hvor de 6 bedste hold går videre til slutspillet.Ligaen er sat op til NFLs standard opsætning af samme grund. Billederne viser både “‘ligaens indstillinger” og “ligaens scorings indstillinger”.

Generelle liga indstillinger:

Roster regler:

Point system

Offence:

DEF:

Kicking:

Ligaens hold:
Det er en 12-mands liga hvor vi, som nævnt tidligere, spiller i 2 divisioner. Nedenstående er der billeder af de to divisioner og alle holdene i dem.

Dette var den korte gennemgang af ligaen og holdene. Glæd dig til i morgen hvor du kommer til at lære alle holdene, især mit, meget bedre at kende.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister